2777
2789
عنوان

بنظرتون ؟؟😂😂

125 بازدید | 25 پست

الویت یک پسر مادرش باید باشه یا همسرش 

منظور از الویت اینه کار خوبه رو اول برا کدوم انجام بده مثلا اگه گل بگیر اول ب زنش بده یا مادرش مثل میگمااا اینو گفتم الویت رو طرفداری کورانه تلقی نکنید از نظر من تو جا های مختلف حق با آدم های مختلفه پس الویت رو تو جاهای دیگه میگم 

متوجه اید

؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نباید فرقی بینشون بزاره چون در هر صورت مشکلی پیش میاد

بیشتر ببینید                                                                                                                                                           بی‌صبرانه منتظر روزی هستم که بتوان کلمه آزادی را با تمام وجود حس کرد, صبورانه در انتظار روزی میمانم که بشود امنیت را لمس کرد, چشم انتظار روزگاری میباشم که اختلاف طبقاتی آدمی از بین برود, به امید دنیایی میمیرم که جای خوبی برای بشر و دیگر موجودات زنده باشد. با این امید امدم اما امیدوارم با این امید نمیرم.                                                                                                                                                                                 ما با کمترین چیزها خوشحال میشدیم ٬اما دریغ٬ )                               "اعصاب و یا حوصله نداری مصببش خودت نیستی, اما اگر بخاطر بی‌اعصابی یا بی‌حوصلگی رفتاری بروز دهی کسی را برنجاند مقصرش خودت هستی."

این دوتا جایگاه رو اصلا نمیشه با هم مقایسه کرد، هر کدوم در مرتبه‌ی خودش عزیزه دیگه و نمیشه گفت به هم برتری دارن

مثل پدر و مادر، هر کدوم تو جایگاه خودش عزیزه و قابل قیاس نیست

ولی بخوایم سطحی فکر کنیم و در مورد گل دادن و اینا

قطعا مادر...

مادر بزرگ تره،قداست داره

ز خود چگونه گریزم که بار خویشتنم!