منظور از الویت اینه کار خوبه رو اول برا کدوم انجام بده مثلا اگه گل بگیر اول ب زنش بده یا مادرش مثل میگمااا اینو گفتم الویت رو طرفداری کورانه تلقی نکنید از نظر من تو جا های مختلف حق با آدم های مختلفه پس الویت رو تو جاهای دیگه میگم
اینهمه تاپیک مادرشوهر نمیبینن چجور خون به دل عروسا کردن بعد همون عروس عقده میگیره چون همسرش حامی نیست دو روز دیگه میشه یه مادرشوهر عفده ای باز و این چرخه ادامه داره
بنظرم مادرش وقتی ب مادرش احترام بزارع یعنی ب زن اول زندگیش که مادرشه پایبنده برای آقایون مادرشون اولین زن زندگیشون هستن ک مهرمادری پایانی نداره پ باید خوشحال بشه همسر طرف ک چون وقتی آقای مادرشون روی چشماش نگه میداره پ صددرصد ب همسرش احترام میزاره
وقتی صبح زود⏰بدلیل کاهلی ازخواب برخاستن راب تعویق می اندازید این جمله را در ذهن مرور کنید:باید برخیزم و کاری را انجام دهم که برازنده یک انسان است💙🌱
من نمیدونم شما الویت رو بی احترامی تلقی میکنید یک نفرهم احترام مادر شو داره هم احترام همسر شو ...
ن عزیزم اولویت هر کسی ب خود طرف مربوط میشه قشنگم
منظور من اینکه مردا اگه مادر سمی نداشته باشن اولین زنی ک بهشون محبت کرده مادرشون برای همین احترامشون و مهر مادری تا ابد ت قلبشونه [مادر جای خودش همسر هم جای خودش]اینکه طرف همسرشو بیشتر دوس داری ک بد نیس خیلی هم عالیه عشق همسر و عشق مادر زمین تا آسمون فرقشه
وقتی صبح زود⏰بدلیل کاهلی ازخواب برخاستن راب تعویق می اندازید این جمله را در ذهن مرور کنید:باید برخیزم و کاری را انجام دهم که برازنده یک انسان است💙🌱