2777
2789

؟

سلام.کاربر آقا هستم اگر من رو در تاپیک های جنسی و مسائلی که به زنها و بدنشون مربوطه آنلاین دیدید اسکرین بگیرید و در همون تاپیک تگ ام کنید و به من رگباری فحش بدید و من قول میدم که در اینصورت هیچ واکنشی نشون ندم چون حقم بوده .. (همه مثل هم نیستند) متشکرم.🌾

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هفته ی مقدس چی هست؟

یکشنبه: ورود عیسی به اورشلیم 

دوشنبه:پاکسازی معبد

سشنبه:تعالیم عیسی در معبد 

چهارشنبه: یهودا خیانت می‌کنه

پنجشنبه:شام آخر _ دستگیری عیسی

جمعه:عیسی مصلوب می‌شود 

شنبه:قبر مهر و موم میشود

یکشنبه:مسیح برخواست او در قبر نیست بلکه برخواسته است

یکشنبه: ورود عیسی به اورشلیم  دوشنبه:پاکسازی معبد سشنبه:تعالیم عیسی در معبد  چهارشنبه: ...

ما که مسیحی نیستیم

سلام.کاربر آقا هستم اگر من رو در تاپیک های جنسی و مسائلی که به زنها و بدنشون مربوطه آنلاین دیدید اسکرین بگیرید و در همون تاپیک تگ ام کنید و به من رگباری فحش بدید و من قول میدم که در اینصورت هیچ واکنشی نشون ندم چون حقم بوده .. (همه مثل هم نیستند) متشکرم.🌾
یکشنبه: ورود عیسی به اورشلیم  دوشنبه:پاکسازی معبد سشنبه:تعالیم عیسی در معبد  چهارشنبه: ...

مرسی از توضیحتون🙏🤍

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت