2777
2789
عنوان

بعضیا امشب انگار یه چیزی زدن 🙄😬

129 بازدید | 14 پست

آخه این چه وضعیه 

همش تاپیکهای ممنوع میزنن 

امشب چه خبره اینجا 😵

۱۰ دقیقه اومدم چند تا تاپیک ممنوع دیدم 🙄

واقعا برای جامعه نگرانم با این وضعیت 🥲

😐😑 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنوع از چه نظر؟همیشه چیزای آگاهی بخش جز چند مورد ممنوعن،منظورت اوناست؟

سلام.کاربر آقا هستم اگر من رو در تاپیک های جنسی و مسائلی که به زنها و بدنشون مربوطه آنلاین دیدید اسکرین بگیرید و در همون تاپیک تگ ام کنید و به من رگباری فحش بدید و من قول میدم که در اینصورت هیچ واکنشی نشون ندم چون حقم بوده .. (همه مثل هم نیستند) متشکرم.🌾
اره

خب چه عیب داره؟شجاعتشون قابل تحسینه

سلام.کاربر آقا هستم اگر من رو در تاپیک های جنسی و مسائلی که به زنها و بدنشون مربوطه آنلاین دیدید اسکرین بگیرید و در همون تاپیک تگ ام کنید و به من رگباری فحش بدید و من قول میدم که در اینصورت هیچ واکنشی نشون ندم چون حقم بوده .. (همه مثل هم نیستند) متشکرم.🌾

وای فقط اون که عادت شده میگه پردمو از دست دادم معلوم😂😂😂😂😂😐

بعد میان میگن چرا هنوز جهان سومیم😂😂😂😂

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

شجاعت نیست  فضولی آقایون توی مسائل زنونس

من منظورم تاپیک های اقتصادی و اعتراضی بود .

من منظورم تاپیک های اقتصادی و اعتراضی بود .

تاپیکهای ممنوع که میگم آقایون میان تاپیک میزنن به عنوان کاربر زن میگن از چیزای خصوصی تعریف کنن همه 

اینا فوضولیه و فکر میکنن خانوما متوجه نمیشن

😐😑 

تاپیکهای ممنوع که میگم آقایون میان تاپیک میزنن به عنوان کاربر زن میگن از چیزای خصوصی تعریف کنن همه&n ...

بله درسته .🤷‍♂️👏🌺