2777
2789

اشکالای که داخلش  هست رو بهم بگه

(تو این متن من میخوام بگم که زندگی یک مجموعه پیوسته از  غم شادی و امید ناامیدی هست و بد از هر شادی غمی و بعد از  غمی شادی است پس نباید به شادی ها دل بست نباید به غم ها دل بست

اینو با مثال های مختلفی گفتم و برای گفتن این مثال ها از طبیعت کمک گرفتم )

من جوانه امیدورای را در اوار ناامیدی بوییده ام
من به پیوستگی ونزدیکی  تنه درخت ایمان دارم وبه جدایی شاخه ها بعد از پیوستگی معتقدم
 خزان شوق بهاران را دیده ام،من برگ هایی را دیدم ک در تیر خزان کور شده اند و دست شفا بخش بهار دوبار چشم گشودند و دیده اند
من، شنیدم که شاخ ها ی که زیر انبوه برف زمستانی مدفون شده اند در انتظار بهاران هستنید
من در هر نزدیکی دوری دیدم و در دوری نزدیکی دیدم
من خبر باران به قحطی مفروط بیابان   رسانده ام
من میدانم انتهای کوچ زندگی مرگ منتظر است
و ان طرف پل مرگ زندگی دیگر ،در انتظار است
من صدای ناله عشاق را در هر حلقه موی معشوق شنیدم که سربداران بودند و در عین زوال سرود عشق سر می دادند و
به شهادت معتقدم که زندگی در عین مرگ وزوال است  
من به لمس نامیدی در عین امید ایمان دارم
من  خورشید خوشبختی را پس ابر های نگون بختی دیدم 

من ایمان دارم  به طلوع بعد از غروب و به غروب بعد از طلو ع
من باورم دارم که بعد از هر غمی شادی ست و بعد ازهر شادی هر  غمی هست
من ان درخت استوار و امیدوار در گوشه بیابانم،که همه،عمر در انتظار باران بوده ام و امروز باران را دیده ام

بیاین یکم با هم مهربون تر باشیم انقد جیگر همدیگه رو خون نکنیم 

زیباست

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بند اول به غم ها دل بست بنظرم درست نبست و نکات نگارشی رو رعایت نکردی. 

میتونی بجاش بگی از غم ها دلگیر شی

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
بند اول به غم ها دل بست بنظرم درست نبست و نکات نگارشی رو رعایت نکردی.  میتونی بجاش بگی از غم ه ...

کجا نوشتم به غم دل بست ?پیداش نکردم

بند اول به غم ها دل بست بنظرم درست نبست و نکات نگارشی رو رعایت نکردی.  میتونی بجاش بگی از غم ه ...

متنت عالیه فقط علائم نگارشی رو بهتر رعایت کنی راحت تر خونده میشه❤👍

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
کجا نوشتم به غم دل بست ?پیداش نکردم

بند اول

شادی غمی و بعد از  غمی شادی است پس نباید به شادی ها دل بست نباید به غم ها دل بست

متنت عالیه فقط علائم نگارشی رو بهتر رعایت کنی راحت تر خونده میشه❤👍

ممنونم عزیزم 

حقیقا حوصلم شد خیلی هم بلد نیستم چی رو بذارم

بند اول شادی غمی و بعد از  غمی شادی است پس نباید به شادی ها دل بست نباید به غم ها دل بست

اهااا

اونجا اصلا متنم نیست 

اونجا فقط توضیح دادم ک راجب این مورد دارم می نویسم

ممنونم عزیزم  حقیقا حوصلم شد خیلی هم بلد نیستم چی رو بذارم

توی توضیحاتت داخل پرانتز رو میگم، فکر کردم اونم جز متنه

اهااا اونجا اصلا متنم نیست  اونجا فقط توضیح دادم ک راجب این مورد دارم می نویسم

ولی اونم قشنگه