2821
2789
عنوان

لیزر

3902 بازدید | 22 پست

سلام دوستان کسی برای لیزر کلینیک لیرا رفته ؟ کلینیک خوب و معتبری هست؟

کساییم که جای دیگ لیزر کردن میشه از تجربیاتتون و کلینیکتون بگین

بابغض لبخند بزن بگذار شیطان سجده کند به عظمت غروری که هرگز نشکست.....🖤                        

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من دارم لیزر میکنم 

دستگاه شاتی کندلا

خیلی راضیم جلسه ۲ هست که میرم 

البته جلسه اول رفتم یه جای دیگه رولی بود منصرف شدم اینجا جلسه اول هست

خیلی خوبه ریشه موهام رو واقعا قطع کرده گمونم

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

من دارم لیزر میکنم  دستگاه شاتی کندلا خیلی راضیم جلسه ۲ هست که میرم  البته جلسه اول رفت ...

کلینیکتون کجا بود ؟

من اینو شانسی تو اینستا پیدا کردم 

کلینیکتون کجا بود ؟ من اینو شانسی تو اینستا پیدا کردم 

دم خونمون بود چشمم خورد و رفتم

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

دم خونمون بود چشمم خورد و رفتم

چقدر شد هزینش ؟ موهای بدنتان نازک بود مثله من یا حتما باید برای لیزر کلفت باشه؟

میشه اسم کلینیکتون بگین و چقدر هزینه کردین چقدر طول کشید جلساتتون؟

تهران نیستم

با دستگاه ایس پلاتینیوم پلاس 2021 رفتم 

4 جلسه رفتم بعدا شارژ میرفتم چند ماه یک بار الانم یک سالی هست نرفتم کلااا شاید 8 بار رفته باشم

چقدر شد هزینش ؟ موهای بدنتان نازک بود مثله من یا حتما باید برای لیزر کلفت باشه؟

فول بادی ۶۰۰ هر جلسه 

موهای من متوسطه ولی بیشتر ضخیمه 

2824
2823
2791
2779
2792