بباربارون۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/22 تعداد پست: 148 عنوان لیزر 3902 بازدید | 22 پست سلام دوستان کسی برای لیزر کلینیک لیرا رفته ؟ کلینیک خوب و معتبری هست؟کساییم که جای دیگ لیزر کردن میشه از تجربیاتتون و کلینیکتون بگین بابغض لبخند بزن بگذار شیطان سجده کند به عظمت غروری که هرگز نشکست.....🖤 1403/01/06 | 19:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بباربارون۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/22 تعداد پست: 148 من توصیه نمیکنم خودم رفتم بهترین جا بدتر شدم ک بهتر نشدم شما لیرا رفتین؟ بابغض لبخند بزن بگذار شیطان سجده کند به عظمت غروری که هرگز نشکست.....🖤
sara6363 عضویت: 1403/01/04 تعداد پست: 70 شما کجا رفتین؟ یه جا تو سعادت آباد کلی ام تبلیغ کرده بودن ولی کلا خوب نبود البته رو من جواب نداد
مهتابانم عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 5578 من دارم لیزر میکنم دستگاه شاتی کندلاخیلی راضیم جلسه ۲ هست که میرم البته جلسه اول رفتم یه جای دیگه رولی بود منصرف شدم اینجا جلسه اول هستخیلی خوبه ریشه موهام رو واقعا قطع کرده گمونم ❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻
بباربارون۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/22 تعداد پست: 148 من رفتم راضیم لیرا رفته بودین؟ بابغض لبخند بزن بگذار شیطان سجده کند به عظمت غروری که هرگز نشکست.....🖤
بباربارون۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/22 تعداد پست: 148 من دارم لیزر میکنم دستگاه شاتی کندلا خیلی راضیم جلسه ۲ هست که میرم البته جلسه اول رفت ... کلینیکتون کجا بود ؟من اینو شانسی تو اینستا پیدا کردم بابغض لبخند بزن بگذار شیطان سجده کند به عظمت غروری که هرگز نشکست.....🖤
بباربارون۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/22 تعداد پست: 148 نه میشه اسم کلینیکتون بگین و چقدر هزینه کردین چقدر طول کشید جلساتتون؟ بابغض لبخند بزن بگذار شیطان سجده کند به عظمت غروری که هرگز نشکست.....🖤
مهتابانم عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 5578 کلینیکتون کجا بود ؟ من اینو شانسی تو اینستا پیدا کردم دم خونمون بود چشمم خورد و رفتم ❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻
بباربارون۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/22 تعداد پست: 148 دم خونمون بود چشمم خورد و رفتم چقدر شد هزینش ؟ موهای بدنتان نازک بود مثله من یا حتما باید برای لیزر کلفت باشه؟ بابغض لبخند بزن بگذار شیطان سجده کند به عظمت غروری که هرگز نشکست.....🖤
7878eli عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 57211 میشه اسم کلینیکتون بگین و چقدر هزینه کردین چقدر طول کشید جلساتتون؟ تهران نیستمبا دستگاه ایس پلاتینیوم پلاس 2021 رفتم 4 جلسه رفتم بعدا شارژ میرفتم چند ماه یک بار الانم یک سالی هست نرفتم کلااا شاید 8 بار رفته باشم
مهتابانم عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 5578 چقدر شد هزینش ؟ موهای بدنتان نازک بود مثله من یا حتما باید برای لیزر کلفت باشه؟ فول بادی ۶۰۰ هر جلسه موهای من متوسطه ولی بیشتر ضخیمه ❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻
sariiina123 عضویت: 1402/12/28 تعداد پست: 842 لیرا دستگاهش عالیه مونولیت مدیواستار آلمانی دارهکلینیک دکتر فاطمه آقاباقری هم مونولیت المانی داره شرق تهرانه