2777
2789
عنوان

گل ختمی

1639 بازدید | 26 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر و نیکی 

کسی از گل ختمی برای شست و شوی موهاش استفاده کرده بدون اینکه از شامپو استفاده کنه؟؟ 

راضی بودید 

یه روح معنوی که خالق همیشه در کنارشه🫂❤️✨

بله چند سال پیش تابستون میزدم به موهام فوق العاده زشد کرد موهام بلند شد الان دوباره میخوام شروع کنم ...

مرسی عزیزم از پاسختون

منم استفاده کردم ولی الان میخوام بدون شامپو بزنم

یعنی از ختمی به عنوان شوینده استفاده کنم 

شما تو حین استفاده از شامپو هم استفاده میکردید؟ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مرسی عزیزم از پاسختون منم استفاده کردم ولی الان میخوام بدون شامپو بزنم یعنی از ختمی به ...

ببین من اینجوری استفاده میکردم میجپشوندمش بعد از لین جورابای پارازین های نازک ردشون میکردم یه مایع غلیظی میده همونو به کف سرم میزدم بعد سرم و با مشما میبستم  و میذاشتم چند ساعت بمونه بعد می‌شستمش 

کاربری قبلیم تعلیق شد کاربر قدیمی ام :(
ببین من اینجوری استفاده میکردم میجپشوندمش بعد از لین جورابای پارازین های نازک ردشون میکردم یه مایع غ ...

ممنون قشنگم♥️

منم همينجوری استفاده میکنم منتهی من پودر میکنم ، ولی این سری میخوام به جای شامپو استفاده کنم چون خیلی موهام خشک شده

خودت میتونی ازش شامپو بسازی 

حالت پرسشی بود عامرخان پستت یا اخباری😁

اگه پرسشی بود آره میشه ولی قدرت پاک کنندگیش اونجوری ک فکر میکنی نیس 

ممنون قشنگم♥️ منم همينجوری استفاده میکنم منتهی من پودر میکنم ، ولی این سری میخوام به جای شا ...

قربونت عزیزم پودر میکنی بعد چطور استفاده میکنی؟

کاربری قبلیم تعلیق شد کاربر قدیمی ام :(
قربونت عزیزم پودر میکنی بعد چطور استفاده میکنی؟

گلم خطمی دو روش اماده سازی داره، یه روشش میجوشونی گلبرگا رو بعد صافش میکنی، روش دومش کلا گلبرگا رو با کاسبرگش درسته میریزی تو مولینکس ک میکس بشه پودر بشه، بعد اب رو جوش میاری میریزی تو پودرا مخلوط میکنی، یه در پوش روش میزاری ک دم بکشه، تا نیم ساعت اوکی میشه اما من میزارم یکم بیشتر مثلا میزارم چند ساعت بمونه بعد صافش میکنم اینجوری بیشتر غلیظ تر میشه ژلش

چه جالب حتما انجام میدم 

بعدا نظرتو بگو بهم گلم❤️ ک به کدوم روش راضی تر بودی

ولی من بیشتر میخوام به جای شامپو استفاده کنم ک دیگه نیازی به شامپو نباشه آخه هر شامپویی میزنم حس میکنم ریزشم بدتر میشه اما ختمی ب تنهایی همچین پاک نمیکنه با اینکه کف سرم چرب نیس🙃

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز