راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
مرسی عزیزم از پاسختون منم استفاده کردم ولی الان میخوام بدون شامپو بزنم یعنی از ختمی به ...
ببین من اینجوری استفاده میکردم میجپشوندمش بعد از لین جورابای پارازین های نازک ردشون میکردم یه مایع غلیظی میده همونو به کف سرم میزدم بعد سرم و با مشما میبستم و میذاشتم چند ساعت بمونه بعد میشستمش
گلم خطمی دو روش اماده سازی داره، یه روشش میجوشونی گلبرگا رو بعد صافش میکنی، روش دومش کلا گلبرگا رو با کاسبرگش درسته میریزی تو مولینکس ک میکس بشه پودر بشه، بعد اب رو جوش میاری میریزی تو پودرا مخلوط میکنی، یه در پوش روش میزاری ک دم بکشه، تا نیم ساعت اوکی میشه اما من میزارم یکم بیشتر مثلا میزارم چند ساعت بمونه بعد صافش میکنم اینجوری بیشتر غلیظ تر میشه ژلش
بعدا نظرتو بگو بهم گلم❤️ ک به کدوم روش راضی تر بودی
ولی من بیشتر میخوام به جای شامپو استفاده کنم ک دیگه نیازی به شامپو نباشه آخه هر شامپویی میزنم حس میکنم ریزشم بدتر میشه اما ختمی ب تنهایی همچین پاک نمیکنه با اینکه کف سرم چرب نیس🙃