2777
2789
عنوان

گل ختمی

| مشاهده متن کامل بحث + 1638 بازدید | 26 پست
گلم خطمی دو روش اماده سازی داره، یه روشش میجوشونی گلبرگا رو بعد صافش میکنی، روش دومش کلا گلبرگا رو ب ...

من از ژل شنبلیله چندمرتبه استفاده کردم بدتر موهام ریخته🤦‍♀️

ختمی واسه ریزش هم خوبه؟کف سر خوب تمیز میشه؟

من از ژل شنبلیله چندمرتبه استفاده کردم بدتر موهام ریخته🤦‍♀️ ختمی واسه ریزش هم خوبه؟کف سر خوب تمیز ...

باید امتحان کنی گلم، هر چیزی به یکی میسازه 

اگه کف سرت خشک باشه اره 

یه روح معنوی که خالق همیشه در کنارشه🫂❤️✨

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام دوستان ممنونم میشم راهنمایی کنید

من گل ختمی زرد رو به ساقه‌ی موم زدم ولی خیلی تغییرات انچنانی حس نکردم البته زیادم روی موم نزاشتم حدودا نیم ساعت، ۱. گل ختمی باعث ابرسانی به مو میشه؟ ۲. به کف سر بزنم اوکیه ریزش نمیاره؟ ۳. گیاهی یا ماسکی رو نمیشناسید اثر کراتین روی مو داشته باشه؟

گلم شامپو ختمی برا ریزش جواب داد؟من کف سرم چربه

عزیزم میتونی بعد شامپو زدنت عصاره ختمیو بزنی سرت، امتحان کن ببین ب سرت میوفته یا نه

سلام دوستان ممنونم میشم راهنمایی کنیدمن گل ختمی زرد رو به ساقه‌ی موم زدم ولی خیلی تغییرات انچنانی حس ...

سلام عزیزم من زیاد تاثیر خاصی ندیدم اما میگن کلا ختمی سفید برای مو خوبه و ابرسانی میکنه 

سوال بعدیتم بله اتفاقا میگن مانع ریزش مو میشه پس بزن ب کف سرت 

سوال بعدیتم نمیدونم اگه تخم کتان بهت میسازه امتحان کن 

سلام دوستان ممنونم میشم راهنمایی کنیدمن گل ختمی زرد رو به ساقه‌ی موم زدم ولی خیلی تغییرات انچنانی حس ...

عزیزم گل ختمی زرد از کجا تهیه کردید ؟

نه مرگ آنقدر ترسناک است و نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرفش را بدهد🕊️ این نوبت از کسان به شما ناکسان رسید ، نوبت ز ناکسان شما نیز بگذرد #سیف

وای ریزش سرسام آور من که دیگه داشتم کچل می‌شدم خیلی هم هزینه کرده بودم فقط با محلول این فروشنده خوب شد یه محلول دست ساز پزشکشون بود و یه پکی که شرکتی بود بهم داد کامل نه تنها ریزش موهام کامل قطع شد رویش مجدد هم داشتم الان موهام پرپشت پرپشته مهم‌تر از همه بعد از قطع دارو ریزش هم نداشتم تازه اولش با ضمانت بازگشتومحصول دار. رو میده.من فقط با یک بار استفاده ریزش موهام قطع شد تار موهام هم کلفت و زخیم شد این تبلیغ نیست 

۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۹ شماره رو میذارم چون میدونم یه خانم موهاش چقدر براش مهمه مخصوصا تو زیبایی دلم‌نمیخاد کسی برای ریزش مو افسرده بشه و اعتماد به نفسم از بین بره