2777
2789
عنوان

چرا همه دنبال شوهر هستن؟

118 بازدید | 9 پست

تعداد زیادی رو اینجا میبینم که دنبال چله و دعا و ذکر و ... برای شوهر کردن هستن؟

اکثرا سن پایین...

یعنی دخترا هیچ هدفی جز شوهر ندارن؟

شاید هم محیط اینجا بیش از حد تینیجریه و ما سن بالا هستیم. 

خب ازدواج به موقعش پیش میاد، چرا همه دنبال ازدواج تو سن پایین هستن، اتفاقا اگه پیشرفت کنین و تو محیط کار و تحصیل قرار بگیرین که بیشتر موقعیت خوب براتون پیش میاد. 

شایدم دخترایی که دنبال درس و پیشرفت تو سن ۱۷ و ۱۸ سالگی یا حتی سنین کمتر هستن، وقت ندارن بیان اینجا و ما فقط کسایی رو می‌بینیم که فقط آرزوی شوهر دارن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجور نگو عزیزم

من خودم نهایت تلاشمو برای آینده ام کردم 

چهره خوبیم دارم شغل دارم ولی بخاطر اینکه وضع مالی خانواده ام خوب نیست تا الان کسی نخواسته بامن ازدواج کنه و برام پیش نمیاد

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
اینجور نگو عزیزم من خودم نهایت تلاشمو برای آینده ام کردم  چهره خوبیم دارم شغل دارم ولی بخاطر ...

به موقعش پیش میاد، یهو میبینی تو ۳۵ یا ۴۰ سالگی

کلا الآن ازدواج کردن برای جوونا سخت شده، ولی زیر بیست سال زیاد میبینم که دنبال دعا برای شوهر پیدا کردن هستن 

به موقعش پیش میاد، یهو میبینی تو ۳۵ یا ۴۰ سالگی کلا الآن ازدواج کردن برای جوونا سخت شده، ولی زیر بی ...

ولی نمیخوام تا اون سن مجرد بمونم 

تا اون موقع حتما مردم یا یه بلایی سر خودم میارم

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
ولی نمیخوام تا اون سن مجرد بمونم  تا اون موقع حتما مردم یا یه بلایی سر خودم میارم

اینجوری نگو

من ۲۷ سالگی ازدواج کردم و متاهلم

همسرم درمجموع مرد خوبیه ولی 

گاهی با خودم میگم کاش مجرد میموندم

اینجوری نگو من ۲۷ سالگی ازدواج کردم و متاهلم همسرم درمجموع مرد خوبیه ولی  گاهی با خودم میگم ...

عزیزم شرایط خانوادگیم خوب نیست خونه پدرمم خوشبخت نیستم 

هیچ وقت نبودم

خب چرا باید تا چهل سالگی اینجا بمونم؟

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷