2777
2789
عنوان

شوهرم

252 بازدید | 12 پست

بچها خسته شدم از دو رویی های شوهرم از کارای شوهرم از رفتارای نصف نیمه اش 

قرار بود تحت هر شرایطی باهم صادق باشیم 

قرار بود دروغ نگه 

زنگ زده ب برادر شوهرم برادر شوهرم پیش من نشسته بود ک برو قسط ظرفای ک مامان خریده رو تو فعلا بزن 

فقط خبر من نفهمه 

حالا من صداشو دارم میشنوم 

اصلا قلبم شکست پیش داداشش  اون جوری گفت الان داداشش فک میکنه چقد از هم دورن چقد دورن  

الان زنک زدم بش ک من شنیدم سعی کرد قانع کردن من 

ولی اصلا قلبم بد شکست 

من ک راضی نیستم  هزار تومنم راضی نییستم 

شاید راضی بودن نبودن من تاثیر نداشته باشه ولی دیگه راضی نیستم🥲 نمیدونم چرا بغضم گرفته من خیلی باش رو راستم خیلی سعی میکنم چیزی رو پنهون نکنم دروغ نگم 

مشکل از ماهاست که حیلی ستده اییم

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۴ ساله این مساله آزارم میده که ما داریم خرجی مادرشوهرمو میدیم ماهی ۱۵ میلیون .. هنوزم کنار نیومدم با اینکه ۴ سال گذشته و حلالش نمیکنم چون خودش ۹ میلیون بجز پول ما حقوق داره و تنها زندگی میکنه .. پادشاهی زندگی میکنه بعد من خودم لنگ پولم

خب عزیزم به راضی بودن شما نیست . همونطور که پسر دوبرابر سهم میبره وظیفه هم داره  ولی اینکه به ...

خیلیم به راضی بودن ما هست .. چراغی که به منزل رواست به مسجد حرام است یه هزار تومنی اگه منی که شریک زندگیشیم راضی نباشم برا اون  از گوشت سگ حروم تره

خب عزیزم به راضی بودن شما نیست . همونطور که پسر دوبرابر سهم میبره وظیفه هم داره  ولی اینکه به ...

چ وظیفه ای داره این چ حرفیه  اون پسر خپدش هم زندگی داره دلیل نمیشه چون داره خرج نادر خواهر برادر  بهمان خانوادشو بده ک 

اگه برا این چیزا بچه دار میشید نشید اگه  اگرم شدید زنش ندید دختر کردم بیچاره نکنید 

من ۴ ساله این مساله آزارم میده که ما داریم خرجی مادرشوهرمو میدیم ماهی ۱۵ میلیون .. هنوزم کنار نیومدم ...

من  ک دیگه گفتم نمیبخشم  اون دنیا حرومه براشون 

حالا هرچی میخوان یواشکی بگیرن 

من پدر شوهرم زندس پول داره عرضه نداره ازش بگیره 

اون وقت از شوهر من میکنه 

تلویزیون خونشو شوهر من میخره 

چ وظیفه ای داره این چ حرفیه  اون پسر خپدش هم زندگی داره دلیل نمیشه چون داره خرج نا ...

نخیر منم هم سن وسال شمام . یه بچه هم بیشتر ندارم . خب بعضی پدرمادرا نیاز دارن بهشون کمک بشه اون پدرمادری که زحمت کشیده بچشو به جایی رسونده حالا نباید اگه نیاز داره بهش رسید . همسر شما رو همون مادر بزرگ کرده 

حالا یه مقدار پول به مادرش داده شما باید ناراحت بشی 

میدونه ناراحت میشی بهت نگفته دیگه از تاپیکتم معلومه الان خودت شاغل بودی مادرت نیاز داشت نمیدادی میدادی