2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

استارتر جان بنده تو کار ارایشی و بهداشتیم ضدآفتابمون فیزیکیه در مدل هست پوست خشک و مدل دیگری پوست چرب هست 

محصول بعدی ضدآفتاب فیزیکی بی رنگ

حاوی : روغن بذرهویج ،روغن تمشک ،تیتانیوم دی اکساید ،زینک اکساید ، مایع ویتامین C پایدار , ویتامین E ، گلیسیرین، آلانتوئین ،هیالورنیک اسید ، عصاره های گیاهی ضدآفتاب و آبرسان ، الاستین

خواص : 

محافظت در برابر اشعه های مضر UVA ,UVB

جلوگیری از پیری زودرس پوست 

کاهش لکه های پوستی 

جلوگیری از آفتاب سوختگی 

مرطوب کننده و آبرسان پوست 

دارای spf30 ،

بدون فیلترهای شیمیایی مزیت خوبی که داره مات هست براق کننده نیست درجه کمی روشن کنندگی دارد بعد از نیم ساعت بیرنگ میشه مخصوصا پوستهای سفید

فاقد پارابن اسانس 

دارای اسنشیال اویل ضدجوش

مناسب اقایان، خانم های باردار، شیرده کودکان عزیز 

ضدآفتاب آلاله جزء اون کرم هایی هست که هرکس استفاده کنه دیگه میشه مشتری ثابتش 🤛🤜 *چون اصلا باعث جوش و حساسیت نمیشه و به شدت از ایجاد لک جلوگیری میکنه*  

در دو مدل خشک و چرب خدمتتون عرضه میشه 

👈پوست های خشک و حساس 

👈پوست های مختلط و چرب            

شروع قیمت دو مدل اولی از ۱۵۵ ت

۳۰ گرمی ۱۵۵ ت

۴۵ گرمی ۱۸۹ ت

۶۰ گرم ۲۱۷ ت  

کلا هر کدوم از وزن خالصا یه کم بیشتر میشه حدود ۳ ۴ گرم بیشتر اضافه از وزن میشه

این عالیه عزیزم خودم استفاده میکنم

بی رنگ و مخصوص پوست چرب

نیم ساعت قبل از اینکه برین بیرون بزنید

https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

برایت مکس

همه مدلی داره چرب و خشک

من الان رنگی گرفتم هم روشن کنندس هم ضد افتاب

البته دکتر داد تازه دو دفعس میزنم

منو برنزه میکنه😐🤣

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
2790
2778
2791
2779
2792