2789
واقعا برا دوست چرب خوبه؟ قیمتش چنده؟

آره استفاده میکنم عالیه

نمیدونم وایسا چک کنم

https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ممنون گلم منتظرم🌼خیلی ضدآفتاب تغییر دادم هیچ کدوم تا الان به پوستم نمیان 

۳۰۰ و خورده ای عزیزم

این یکی خیلی خوبه‌ دکتر نسخه کرده

https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

برق نمینداره؟

برا من چربه چون پوستم خیلی خشکه

ی کم برق میزنم

مشکل من اینه میزنمش قشنگ برنزه میشم 😐 من میام روش یه کم کرم دیگه که سفیده خیییلی نازم میزنم

در حدی ب انگشتام بزنم تپ تپ بزنم پوستم 

دیگع اینحوری خوبه

باید ببینم چی میشه تا اخر اینو دکتر برا لک صورتم داد 

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
برا من چربه چون پوستم خیلی خشکهی کم برق میزنممشکل من اینه میزنمش قشنگ برنزه میشم 😐 من میام روش یه ک ...

سلام عزیزم 

میشه بگی ضدآفتابش چطور بود؟ من میخام برایت مکس بی رنگشو بگیرم... 

لک و جوش نمیزنه؟؟

میشه برا سلامتی نی نیم و حاجتم یه صلوات بفرستید🥺🙏🏻خدایا خیییلی دوست دارممم🙃❤️   0

سلام عزیزم میشه بگی ضدآفتابش چطور بود؟ من میخام برایت مکس بی رنگشو بگیرم... لک و جوش نمیزنه؟؟

خوبه یخورده میزنیم پوست تیره میشه دوستم لک داشت با همین و سیسپرسا لکاشم رفت

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون