leylonak مدیر عضویت: 1398/04/28 تعداد پست: 3936 عنوان کیا هیچی نشدن.. | مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 90 پست خودمو میبینم که هیچی نشدم...اینستارو بار میکنم یکی دکتره یکی معلم یکی پرستار خیلی غبطع میخورم... 1403/01/06 | 15:49 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چشاتودرویشکن عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 504 گلم ، شما با یکی بودی یا کراش زده بود؟ این دورش انکار شلوغه... ی پلنگی هست برای نشون دادن رابطه ❤️ ... ببین کراش یه چیزیه که اگه دقیق تر و از نزدیک بشناسیش ممکنه کلا نظرت تغییر کنهخودتو دست کم نگیر پزشکی قبول بشی سر و دست میشکنن براتبزار به جایی برسی که تو اونو محل نذاری کاربری جدید نیستم گیر ندید مرسی
دخمل_مامان،بابا عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 5618 وای این چه حرفیه میزنی ؟😐😐😐 اصلا فرض کنیم خوشش نیومده شاید چون تایپش نیستی دلیل نمیشه که زشت باشی ... دست خودم.نیست از وقتی مراش زدم از خودم ناراضی عستم.قصد داذم برم عمل زیبایی💔😟😔من اینو میخوام🎯 میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام
چشاتودرویشکن عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 504 این کراش کنه دیدمش جایگاهی نیستم که ظاهر ادمارو قضاوت کنم فقط میدونم ارزش ایندت از این اقا بینهایت بیشتره کاربری جدید نیستم گیر ندید مرسی
سمفونی_مردگان عضویت: 1399/09/30 تعداد پست: 5514 دست خودم. نیست از وقتی مراش زدم از خودم ناراضی عستم. قصد داذم برم عمل زیبایی💔😟😔 من اینو میخوام ... خدایا اینقدر تو ذهنت شاخش نکن انگار کیه خیلی دلشم بخواد عکستون رو داری ؟ جوجه پرستار
دخمل_مامان،بابا عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 5618 ببین کراش یه چیزیه که اگه دقیق تر و از نزدیک بشناسیش ممکنه کلا نظرت تغییر کنه خودتو دست کم نگیر پزش ... اون تو تخصص تو بورد جز ۵ نفر اول شدهجراح هست الان طرح رو هیات علمی شده...کتاب ترجمه کرده...کلا فکر های بزرگی داره..بله ،قبول دارم ولی تث دلم مونده برم بش نزدیک شم و حسم بگم ...که اگه بگم نود درصد رد کنه چون ک فک کنه بخاطر موقعیتش هست.م میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام
چشاتودرویشکن عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 504 اون تو تخصص تو بورد جز ۵ نفر اول شده جراح هست الان طرح رو هیات علمی شده... کتاب ترجمه کرده.. ... اینا چ ربطی به زندگی شخصی و عاشقانه ی یه ادم دارهشما فقط میدونی درس خوبه کاربری جدید نیستم گیر ندید مرسی
دخمل_مامان،بابا عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 5618 اینا چ ربطی به زندگی شخصی و عاشقانه ی یه ادم داره شما فقط میدونی درس خوبه نه میگی دزست بخون و دکتر شو...میگم این تو درسش عالی هست ... میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام
چشاتودرویشکن عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 504 عزیزم چه قدر خوشگل و بیبی فیس هستی خودت کاربری جدید نیستم گیر ندید مرسی
دخمل_مامان،بابا عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 5618 خدایا اینقدر تو ذهنت شاخش نکن انگار کیه خیلی دلشم بخواد عکستون رو داری ؟ البته در واقع خوشگلتر از عکسش هست.تو لین گوشی فقط این عکس ازش دارم. میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام
دخمل_مامان،بابا عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 5618 عزیزم چه قدر خوشگل و بیبی فیس هستی خودت نه بابا کجام خوشگله ، بزه منو نخواست...میخوام این عکس بذارم اینستا تو پروفایللم میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام
leylonak مدیر استارتر عضویت: 1398/04/28 تعداد پست: 3936 هیچی منظورت چیه هدف نداری تو سال جدید دکتر مهندس و معلم و شغل با پرستیژ منطورم بود
چشاتودرویشکن عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 504 البته در واقع خوشگلتر از عکسش هست. تو لین گوشی فقط این عکس ازش دارم. چند وقته روش کراشیطولانی ترین کراش من یک ماه بوده کاربری جدید نیستم گیر ندید مرسی
سمفونی_مردگان عضویت: 1399/09/30 تعداد پست: 5514 اصلا ۲۹ بهت نمیاد خیلی کمتر میزنی منم اینجوریم انگار دبیرستانیم😥😂 والا صورتت هیچ مشکلی نداره نیازی به جراحی نداری اگه هم میخوای برای دل خودت تنوعی بدی برو پیش متخصص ژل بزن مخصوصا کانتورینگ نه اینکه بد باشی فقط برای اینکه میخوای تغییر کنی جوجه پرستار
دخمل_مامان،بابا عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 5618 عزیزم چه قدر خوشگل و بیبی فیس هستی خودت مرسی ، ولی بینیم حس میکنم بزرگه والا من ارایش و فیل تر اینا ندارم...ولی بعد کراش زدنم کلا حس بدی به خودم دارم. میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام
چشاتودرویشکن عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 504 دکتر مهندس و معلم و شغل با پرستیژ منطورم بود منم هیچ کدومش نیستممن ارادم ضعیفه اما اگ حسرتی تو دلت هس یا علاقه ای داری به چیزی مجددا شروع کن غصه نخور کاربری جدید نیستم گیر ندید مرسی