2777
2789
منم هیچ کدومش نیستم من ارادم ضعیفه اما اگ حسرتی تو دلت هس یا علاقه ای داری به چیزی مجددا شروع کن غص ...

خودم دانشجو ارشدم ولی دیگ نمیشه ب عقب برگشت نه پولش هست نه وقتش...زندگی نکردم..خستم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اصلا ۲۹ بهت نمیاد خیلی کمتر میزنی منم اینجوریم انگار دبیرستانیم😥😂 والا صورتت هیچ مشکلی نداره   ...

دلم تا قبل کراش زدنم از خودم راضی بود الان ولی نه...یه نظرت با پیج شخصیم که مخقوص خانواده هست و عکس پروفایلم اینه برم بش درخواست فالو بدم؟

پیجش قبلا عمومی لود اخیرا بعد هیات علمی شدن پرایوت مرده ولی چند کا فالور داره خودشم هزار و خورده ای ادم فالو کرده که امثرا دختر هستن 🤔

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

خودم دانشجو ارشدم ولی دیگ نمیشه ب عقب برگشت نه پولش هست نه وقتش...زندگی نکردم..خستم

چه رشته ای هستی مگه ؟ ببین تو الان میگی پرستار من پرستاری میخونم ولی حس میکنم از زندگی عقب افتادم و آینده ای ندارم این فکرا طبیعی هست 

جوجه پرستار

دلم تا قبل کراش زدنم از خودم راضی بود الان ولی نه...یه نظرت با پیج شخصیم که مخقوص خانواده هست و عکس ...

عزیزم اگه بگه نه اعتماد به نفست از بین میره کاملا

پسرا خنگن اگ به کسی علاقمند بشن با صد تا سوتی و نخ دادن تابلو میشن

خودتو کوچیک نکن

کاربری جدید نیستم گیر ندید مرسی  
وآسه استخدامی دارم میخونم ولی افسرده آینده ای برا خودم نمیبینم..حس میکنم بقیه از من بهترن و موفق ترن ...

منم تو این موقعیتم من شاگرد اول مدرسه مون بودم آزمونا همیشه رتبه برتر شهرمون بودم همیشه از همه بالاتر بودم جو خونه بد بود همش دعوا و بدبختی کنکور رو خراب کردم و پرستاری اوردم در حالی که دندان میخواستم افسردگی گرفتم این رشته رو نمیخوام ادامه بدم میتونم ارشد و دکتری بگیرم ولی علاقه ندارم همه همینیم به خدا 

جوجه پرستار

منم تو این موقعیتم من شاگرد اول مدرسه مون بودم آزمونا همیشه رتبه برتر شهرمون بودم همیشه از همه بالات ...

اره منم درسخون بودم ولی هیچی نشدم..یه دختره هس دانشجو دندون خیلی بهش غبطه میخورم کارم شده مقایسه..

اره منم درسخون بودم ولی هیچی نشدم..یه دختره هس دانشجو دندون خیلی بهش غبطه میخورم کارم شده مقایسه..

دوس نداری برا کنکور بخونی ؟ تو لیسانس و ارشد گرفتی یعنی باهوشی جو خونه ما خیلی بده نمیذارن درس بخونم 

جوجه پرستار