2777
2789
پسرا رو خیلی نباید محل بدی اگه حس کنه یه درصد دل شما رو برده مغرور میشه و محل نمیده

بنظرت با این چرت وپرت های من، حسم رو متوجه شده؟! 

یا من تاکید کردم ...اونم میگه برام ی ادم عادیه 

خیای هفت خط هست ها و رزنگ و چرب زبون و به شلوغی معروف 

البته اون منو از نزدیک ندیده

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرت با این چرت وپرت های من، حسم رو متوجه شده؟!  یا من تاکید کردم ...اونم میگه برام ی ادم عاد ...

نمیدونم احساس میکنن آره 

امام زمان خوبم 🥺دعا کن خط قرمزا رو رد نکنم 🙏🤲.   به حق این شب❤️ نیمه شعبان ۱/۱۲/۱۶
به نظرم مشتاق نبوده شاید با کسی در ارتباطه شایدم چون طرح شروع کرده از بس خسته اس نمیخواد درگیر این چ ...

مشتاق 😂😂😂

والا به شلوغی معروف لوده...با اینکه دزسش عالی بود ولی بخاطر همین رفتارش اگه شهر ماهم میخواست بهش احاره شروع بکار نمیدادن...

چون شهرخاله هام رییس و معاون های علوم پژشمی استان هستن...اونا میکفتن

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

به نظرم مشتاق نبوده شاید با کسی در ارتباطه شایدم چون طرح شروع کرده از بس خسته اس نمیخواد درگیر این چ ...

شاید من از نظرش زشت بودم🤷‍♀️

وگرنه دلیل نذاره که...

میگتن پایبند نبپده

شاید من از نظرش زشت بودم🤷‍♀️  وگرنه دلیل نذاره که... میگتن پایبند نبپده

وای این چه حرفیه میزنی ؟😐😐😐 اصلا فرض کنیم خوشش نیومده شاید چون تایپش نیستی دلیل نمیشه که زشت باشی یا هر چی دیگه این فکرا رو نکنیا 🔪

جوجه پرستار

شاید من از نظرش زشت بودم🤷‍♀️  وگرنه دلیل نذاره که... میگتن پایبند نبپده

اینطوری فکر نکن

برای منم پیش اومده فهمیدم یه زن متاهل دست از سرش برنمیداره زنه تا از وجود من با خبر شد برای پسره کامنتای قربون صدقه میزاره فک کنم همسرش با هویج نسبتی چیزی داره اون اقا هم دیگ توجه نمیکنن به من بقیه هم ممکنه براشون پیش اومده باشه 

کاربری جدید نیستم گیر ندید مرسی  
برای کنکور سه ماه دیگ میخونید؟

تلاش میکنم ولی تمرکز ندارم.

دلم خونه💔

تلاش میکنم ولی تمرکز ندارم. دلم خونه💔

عزیزم منم بعد چندین سال دوباره دارم کنکور میدم مجدد برای پزشکی فارغ التحصیل رشته ی دیگ ای هستم میخوای هر شب با هم بخونیم؟

بخدا عاقبت نداره سعی کن به اینده فکر کنی

اینطوری فکر نکن برای منم پیش اومده فهمیدم یه زن متاهل دست از سرش برنمیداره زنه تا از وجود من با خبر ...

گلم ، شما با یکی بودی یا کراش زده بود؟

این دورش انکار شلوغه...

ی پلنگی هست برای نشون دادن رابطه ❤️❤️👩‍❤️‍👨❤️❤️ زیر پست تولد سال قبلش کامنت گذاشته بود...

البته کراشم کلا به کامنت های اوت پست جواب نداده بود و لایک هم نکرده بود...

اما خب ، با این پلنک قبل از اومدن به شهر ما رابطه داشته ..اگه متعهد بود که دیگه تو شهر اروم میکرفت ...

گلم ، شما با یکی بودی یا کراش زده بود؟ این دورش انکار شلوغه... ی پلنگی هست برای نشون دادن رابطه ❤️ ...

کراش بود فقط

البته وقتی فهمیدم زن متاهل رفیقشه حالم بهم خورد ازش

عزیزم منم بعد چندین سال دوباره دارم کنکور میدم مجدد برای پزشکی فارغ التحصیل رشته ی دیگ ای هستم میخوا ...

اوکی ولی من شیفت هم میرم.

میدونم ولی دلم گیر کرده...سنم کم نیستا ۲۹ هستم.

انکار عقلم عقب گرد میره🤕

البته من چون تا اللن با پسری تو رابژه نبود و حتی خواستکارامم زد میکرد همون اول کلا با پسری رابطه نداشتم خیلی بی تحربه هستم 

کراش بود فقط البته وقتی فهمیدم زن متاهل رفیقشه حالم بهم خورد ازش

این کراش کنه