2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

دلم برات سوخت مظلووووم🤣🤣

آخرین بازی گریه کردی برا چی بود ؟

من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª
اهان پس عاقل بالغی فکردم بچه مچه ای😅

ممنونم ازتون...ولی عاقل بالغ بودن به سن و سال نیست...توی سنین من هستن برخوردشون کسانی که از نوجوون ها بدتر برخورد میکنن...همینطورم کسایی هستن همسن و سال من از صدتا 40 ساله بهتر برخورد میکنن...زمانی بزرگ میشی که بفهمی سن فقط یه عدده....من خودمم بخوام بگم..رفتار های نابالغانه زیاد دارم...

چون اصلا دوست ندارم بزرگ باشم     توی این سنم وقتی کسی توی پارکا نیست میرم سرسره بازی میکنم...چند بار با مخ خوردم زمین     

با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم     امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...
حقیقتا یه اکانت دیگه داشتم تعلیق شد...فکر کنم اول اول از سال 97 98 بود....این سایت از اونجا که خیلی ...

آخرین باری گریه کردی سر چی و کی بود ؟

من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª
نه والا دوست ندارم به ۴۰برسم چه برسه به هزار 🤪🤪🤪

پس انشالله دچار نزول سن بشی     

با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم     امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...
ممنونم ازتون...ولی عاقل بالغ بودن به سن و سال نیست...توی سنین من هستن برخوردشون کسانی که از نوجوون ه ...

مشخصه 

جرات  رو انتخاب میکنم

عکس از دماغت بفرست