2777
2789
پس ازدواج کردی  چه خوب  همیشه به خوشی💞

بله بله یه امیر بگیر 😂

مچکرم همچین شما

من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چندوقته نی نی سایت میای؟

حقیقتا یه اکانت دیگه داشتم تعلیق شد...فکر کنم اول اول از سال 97 98 بود....این سایت از اونجا که خیلی تاپیک های عجیب غریبش توی سطح فضای مجازی مخصوصا یوتیوب معروف شد و کلی طنز ازش در اوردن با اینجا آشنا شدم....شاید خیلیاتون ندونید ولی به نی نی سایت میگن دارک وب خانم ها     

با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم     امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...
قد بلند مث خودم 😌 مو مشکیییی باحال 

ای جان نمیگی ما روت کراش بزنیم 

من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª
از منم بپرسین

معلمی ؟ چون معلم یه سالم هم اسم و فامیل تو بود !

تاپیک بزن بگو بهم تجاوز کردن🤣

شما لطف کن کلاااا اصلا از من سوال نکن     الان به تو بگم اینکارو میکنی؟؟؟   خوبه گفتم رحم کنید...آقااااا شما اصلاااا فاصلتو با من حفظ کن لطف کن سوالم نکن نمیخوام کاربریمو بخاطر دوتا سوال از دست بدم     

با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم     امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...
شما لطف کن کلاااا اصلا از من سوال نکن     الان به تو بگم اینکارو میکنی؟؟؟   خوب ...

بابا اسم فامیلت بگو یا بازم شناسایی میشی

من اردیبهشت‌ماه میشم ۳۰ پرچم اردیبهشتی ها بالا

درود بر شما...بعله صد در صد...انشالله هزار ساله باشید دوست عزیزم