2777
2789

رفتم ازمایش و دکتر قرص و امپول داده فرقی نکرده

رزماری جوشوندم به سرم میزنم فرقی نکرده 

حنا با تخم مرغ محلی گذاشتم سرم فرقی نکرده

نمیدونم دیگه چیکار کنم هرروز جارو میکشم خونمون شده پر مو

روی کانتر دستشویی حمام روی موکت پارکت وقتی غذا میپزم فقط مو میبینم کچل شدم دیگه 

راه حلی دارین توروخدا بگین دعاتون میکنم

خدایا شکرت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنبلی داری؟

من دارم 

باید چیکار کنم رگنار 🤦‍♀️

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....

برو موهاتو پسرونه ی پسرونه کوتاه کن

منم اینطوری شدم اینقددددد همه جاااا مو بود که حالم بهم میخورد دیروز رفتم آرایشگاه پسرونه کوتاه کردم رااااحت شدم.

ما زنا کم مکافات نداریم که مراقبت از موی بلند و ریزش شدید هم بش اضافه شه

قسم خوردم هرماه برم همون یک سانت که رشد میکنه هم کوتاش کنم 

عزیزم منم دقیقا همینجوری موهام می‌ریخت که دیگه مطمئن بودم کچل میشم ، کلی آمپول و قرصم مصرف کردم فایده نداشت ،چیزی که ازش جواب گرفتم ، تخم شنبلیله ، میخک ، رزماری، سیاهدونه ، اینا رو پودر کردم و با یه لیوان آب جوش گذاشتم ، موادش باید غلیظ باشه (میخک بیشتر بریز تا ژله مانند شه) ، دو ساعت قبل حمام بذار به موهات و از شامپوهای شیمیایی استفاده نکن ، من از عطاری شامپو میگیرم به اسم (صبغ)، رشد مو رو خیلی زیاد می‌کنه ، ایشالا نتیجه میبینی🥰