باهاش رفت وآمد دارید؟خواهرم یک سال ونیم عقد بود ۱۰ماهه عروسی کرده یه خواهرشوهرویه جاری داره جاریش ده سال ازش بزرگتره جاریش تومراسم های مختلف براش بهترین کادوهارو میورد تویه ساختمون زندگی میکنند برای چیدن جهیزیه ۳روزاومد جاریش کمک کرد ولی خیلی حسوده باخانواده شوهرش خوب نیس حتی سلام به پدرشوهرمادرشوهرش نمیده باهمه حسادت میکنه تیکه میپرونه هرموقع ماخونه مادرشوهرخواهرم دعوت میشیم جاریش به مااخم وتخم میکنه بی محلی میکنه خواهرم معلمه غیرانتفاعیه جاریش دیپلمه خانه دار برگشت به خواهرم گفت مدرسه غیرانتفاعی درپیت وبدردنخوره جلوی جمع گفت خواهرم هم جلوی جمع جوابشو داد ریدتوهیکلش خواهرم گفت مامانش جاریش روتومهمونی دیده بهش بی محلی واخم کرده همون کاری که جاریش بامامیکرد خواهرم دیگه بهش محل نمیذاره تومهمونی هم میبینش باهاش حرف نمیزنه عیددیدنی هم خونش نمیخوادبره نظرشماچیه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه جاری دارم ده سال ازم کوچک تر خداروشکر رابطه خوبی داریم ،رابطه جاریش با خانواده شوهرش به خواهرت مربوط نمیشه اینجورکه تعریف می کنی بهتر درحد یه سلام وعلیه باشه عید دیدنی بره
منم با یدونه جاریم قطع رابطه ام چون بهم توهین کرد،من جای خواهرت باشم نمیرم ،هرسال عید این دید و بازدید آدمایی که ازشون متنفریم میشه یه معضل برای همین ب عید علاقه ای ندارم