2777
2789
عنوان

امکان اشتباه بارداری پوچ ؟؟

1279 بازدید | 15 پست

من دیروز رفتم سونو هفته هفت بارداری هستم بهم گفتن ساک خیلی کوچیکه و چیزی توش نیست ۶ میلی سایزش لکه قهوه ای هم دارم کسی بوده تو شرایط من بعد تشخیص اشتباه بوده باشه؟گفتن یه هفته دیگه بیا اگه فرق نکرد بارداریت پوچه و دارو میدیم سقط شه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی دوهفته بعدبرو شاید تااونوقت قلبشم تشکیل بشه دختردایی من قلبش 11هفته تشکیل شده بود

راستش چند سال بود باردار نمیشدم  کلا بی خیال شدم و ماهی که بارادر شدم خبر نداشتم مادر شوهرم فوت کرده چند سالی میشه یه شب اومد خوابم و گفت دخترم عجله دارم اومدم بگم صدای بچه کوچیک از خونت میادا اومد بگم و برم منم از خواب بیدار شدم گفتم به شوهرم عجب خوابی دیدم دو سالی میشد به خوابم نیومده بود منم شانسی باردار شدم و اینم نتیجه لکه بینی و ساک کوچیک نمیدونم چی بشه گفتن پوچه🥺🥺

من بعد ۸ روز تاخیر الا رفتم بتا ۲۰۰ بود ممکنه مال منم مشکلی داشته باشه😢 ولی لکه بینی چیزی ندارم

من ۳ روزه لکه بینی دارم ولی قرمز و خونی نیست موندم اینا چیه اخه

من بعد ۸ روز تاخیر الا رفتم بتا ۲۰۰ بود ممکنه مال منم مشکلی داشته باشه😢 ولی لکه بینی چیزی ندارم

شما الان باید باز بری بتا بدی اگه زیاد شده باشه یعنی مشکلی نیست نگران نباش

راستش چند سال بود باردار نمیشدم  کلا بی خیال شدم و ماهی که بارادر شدم خبر نداشتم مادر شوهرم فوت ...

هنوز معلوم نشده پوچه یه هفته بعدبرو انشالله هم اندازش نرمال میشه وهم قلبش تشکیل میشه من فقط یبار شش هفته و سه روز رفتم قلبش میزد تو بارداری پوچ ساک کلا تشکیل نمیشه

هنوز معلوم نشده پوچه یه هفته بعدبرو انشالله هم اندازش نرمال میشه وهم قلبش تشکیل میشه من فقط یبار شش ...

چند روزه شدم بازیچه دکترا بخدا خسته شدم فقط سونو این دکتر اون بیمارستان دکترای خوبم همشون رفتن مسافرت و خارج تعطیلاته توکل به خدا 

سلام عزیزم شما سونوی مجدد رفتین؟چی شد

منم ۱۸ م رفتم ۶ هفته و ۶ روز بود با اینکه کیسه زرده و ... دید و اندازه یاک ۱۸.۸ میل بود گفت پوچه سن جنین هم با سونوی اولم که ۴ هفته و ۴ روز بود همخوانی داشت بعد ۹ روز سونوی تکرار رفتم همون ۶ هفته و ۶ روز مونده بود...

چند روزه شدم بازیچه دکترا بخدا خسته شدم فقط سونو این دکتر اون بیمارستان دکترای خوبم همشون رفتن مسافر ...

سلام وضعیتتون چطور شد حاملگی پوچ بود؟! یا باردارهستین