2777
2789
عنوان

بچه دوم ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 40 پست

من تک فرزندی رو انتخاب کردم،دخترم تازه وارد نوزده سالگی شده،هم من راضی هستم هم دخترم،تا الان هم نگفته چرا تک هستم،خودمم ترجیحم خانواده خلوت هست

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
اگه اولی پسره دومی رو نمی‌خوای  اگر اولی دختره و شوهرت میخواد دیگه مجبوری اما اگر دختره و شوه ...

چه ربطی داره اتفاقا آدم دختر رو بیشتر میخواد زنی که دختر نداره اجاقش کوره حالا اگه ۱۰ تا پسر داشته باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تک فرزندی باعث این میشه که خانواده توجه بیش از حد به بچه بکنن که تربیت معکوس داره و اینکه بچه ها درکنارهم بیشتر رشدمیکنن و فشارتربیتی از رو مادر برداشته میشه چون کنارهم خیلی چیزا یاد میگیرن تا تک فرزندی . بچه تک فرزند دراینده تمام زحمت پدرومادر رو دوشش میوفته اما تعداد بالا کاربین بچه ها تقسیم میشه .و دراخر بچتو برای همیشه از لذت خبرشنیدن خاله یا عمه شدن محروم میکنی

اگه اولی پسره دومی رو نمی‌خوای  اگر اولی دختره و شوهرت میخواد دیگه مجبوری اما اگر دختره و شوه ...

دختره همسرم اصرار چندانی نداره

بیشتر بخاطر اینکه بچمون تنها نمونه آینده

شک نکن بیاری خیلی بهتره 👌

در آینده هم بچه هات تنها نیستن 

منم دو تا دارم شکر خدا و فاصله شون سه ساله 

شاید اوایلش سخت بود تا بزرگتر بشن ولی ارزش داشت 

شاید بعداً یکی دیگه هم بیارم اگر خدا بخواد 

مال شما که بزرگتره و راحت تر هم هست 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

من یه دختر ۵ ساله دارم گاهی میگه به خدا بگو یه نی نی دیگه به ما بده من بزرگش میکنم اما من میگم نه بعدها ازم تشکر خواهد کرد تو این زمونه بزرگ کردن یه دونه سخته از هر لحاظ چه بزسه به دوتا

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

تک فرزندی باعث این میشه که خانواده توجه بیش از حد به بچه بکنن که تربیت معکوس داره و اینکه بچه ها درک ...

من با احترام با نظر شما مخالفم،تو جامعه موردهای زیادی هست که خانواده فرزند زیاد داشتن و در تنهایی به سر بردن،به دلایلی مثل مهاجرت و ...وبچه های تک فرزند با ادب و مستقل زیادی در اطرافیان دیدم که بی نظیر هستن

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
چه ربطی داره اتفاقا آدم دختر رو بیشتر میخواد زنی که دختر نداره اجاقش کوره حالا اگه ۱۰ تا پسر داشته ب ...

وای به حق حرفای نشنیده !!!

دختر و پسر فرقی نداره 

هر دو خوبن عزیزم و به هر کس خدا هر چی میده باید شکر هم بکنه 

مهم این هست که سلامت و عاقبت بخیر باشند 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت