2777
2789
عنوان

خارش نشونه عفونته؟

160 بازدید | 8 پست

تروخدا بخونین مشکلمو

من سه ماه بود خونریزی داشتم،سونو دادم مشخص نشد علتش

الان که خونریزیم داره کم میشه و انگار میخواد بند بیاد،خارش واژن دارم با یکم سوزش

چیکار باید کنم؟

بو نداره،رنگ ترشح رو نمیتونم تشخیص بدم چون خون قاطیشه

کسی میدونه علت خارش چیه؟

لایکم نکنید خوشم نمیاد🗿اگه خودم گفتم لایک کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معمولا دلیل همون عفونت قارچی هست اینهمه مدت خونریزی داشتی و اون قسمت مرطوب بوده  احتمال عفونت ...

خودمم احتمال میدم

قارچی پارسال گرفتم خیلی مزخرف بود

ینی قارچیه اینم؟

عفونت دیگه ...البته تو پریود این خارش عادیه ولی بعد از پاک شدن خارش داشته باشی بله عفونت باکتریایی د ...

پریوذ نیستما

سه ماهه خونریزی دارم

واسه باکتریایی چه دارویی مصرف میش؟

پریوذ نیستما سه ماهه خونریزی دارم واسه باکتریایی چه دارویی مصرف میش؟

سه ماه خونریزی برای چی؟تنبلی تخمدان داری ؟عزیزم همون عفونت شده همش از نوار استفاده کردی حساسیت پیدا کردی فقط دکتر مترو بهت میده ..پماد اگه ازدواج کردی اگه مجردی پماد موضعی

سه ماه خونریزی برای چی؟تنبلی تخمدان داری ؟عزیزم همون عفونت شده همش از نوار استفاده کردی حساسیت پیدا ...

نه متاهلم

الان واسه خونریزیم دارو میخورم

پماد دیپروکل موضعی بزنم خودم جواب میده؟

نه متاهلم الان واسه خونریزیم دارو میخورم پماد دیپروکل موضعی بزنم خودم جواب میده؟

نه اون خارشتو بیشتر میکنه پوستت حساس هست حساسترش میکنه اسم پماد خاطرم نیست اونو بزنی خارش بند میاد ...برو دکتر  کم خونی میگیریا رحمت چیز میشه پاشو 

نه اون خارشتو بیشتر میکنه پوستتو حساس هست حساسترش میکنه اسم پماد خاطرم نیست اونو بزنی خارش بند میاد ...

ممنون باشه🥺