هزینه های تراپیست خیلی بالاتر واقعا توانشو ندارن 😭از اونطرفم خانوادم دارن با ازذواجم مخالفت میکنن...دلیلشونم راه دوره ...اما حتی مامانم بیشاز ینی ...بابام راضی میشه ولی مامانم حتی راضی نیست بشناستشون...من ۲۱ سالمه و تو شهر خودمونم بع هیچ عنوان موقعیت ازدواج ندارن ..اگه موقعیتی هم باشع اصلا خوب نیستن..و از اون گذشته پسری که باهاش تو رابطم از یه خانواده ایع با لول فرهنگی بالا متشخص...و خودشم مورد اعتماد خیلیاستو خیلیا تاییدش میکنن...من خودم بشدت اخلاقیاتشو دوس دارم ..مودبه دست و دل بازه جنم کار داره..ولی مامانم نمیزاره...تازه میگه انتقالیتو بگیر حتی اجازه اینکه اونجا درس بخونمم بهم نمیده...ینی همنقدرم اختیار ندارم آخه ؟؟😑
خانوادتون نگرانتونن راه خیلی دوره سخته واقعا البته بستگی داره چه شهری باشه مثلا ما خودمون منطقه سرد سیریم فامیلمون ازدواج کرد رفته بندر جاسک خیلی اذیته بخاطر گرما
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.