2777
2789
عنوان

ساندویچ ساز

627 بازدید | 21 پست

سلام صبح بخیر همگی 

ساندویچ ساز سارینا SA 117 من این مدل رو خریدم نمیدونم چطوری از ساندویچ ساز استفاده کنم خب دما که  نداره نسوزه یه وقت🤕برای گریل شنیدم درش باید باز باشه کسی خودش ساندویچ ساز از هر مدلی داره راهنمایی کنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ن نمیسوزه.

زن داییم که داشت انگار خودش بعد از چند دقیقه یه چراغ با نور قرمز روشن میشد که یعنی آماده شده

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

اره عزیزم

ببین من دقیق بلذ نیستم اما میگن لا نون تست کالباس و ذرت مکزیکی پخته و قارچ پخته به علاوه ی پنیر پیتزا میریزی بعد میذاری لای اسنک ساز روشن میکنی اماده شد باز میکنی روش سس قرمز و خردل میزنی 

ن نمیسوزه. زن داییم که داشت انگار خودش بعد از چند دقیقه یه لامپ یا نور قرمز روشن میشد که یعنی آماده ...

من امروز برم خونه برای اولین بار میخوام ازش استفاده کنم نمیدونم چراغی داره یا نه اخه هر نوع غذایی یه مدل پخت متفاوت داره چطوری تشخیص میده چقدر زمان بذاره

من امروز برم خونه برای اولین بار میخوام ازش استفاده کنم نمیدونم چراغی داره یا نه اخه هر نوع غذایی یه ...

دفترچه راهنماشو باید ببینی.

فقط به درد اسنک میخوره

ببین من دقیق بلذ نیستم اما میگن لا نون تست کالباس و ذرت مکزیکی پخته و قارچ پخته به علاوه ی پنیر پیتز ...

خب همین که چقدر زمان بمونه نگرانم نسوزهیا زود خاموشش نکنم کاش تایمر دار میخریدم نمیدونم تایمر دار هست اصلا من ندیدم تو بازار وگرنه اونا راحتره فک کنم

من امروز برم خونه برای اولین بار میخوام ازش استفاده کنم نمیدونم چراغی داره یا نه اخه هر نوع غذایی یه ...

مواد میانی که پخته باید باشه اسنک ساز فقط نون تست رو برشته میکنه 

مواد رو درست کن بزار لا تست و بچین داخل اسنک ساز و درش رو ببند بعد دو تا سه دقه بردار بیشتر بزاری خیلی برشته و خشک میشه نون تست 

خب همین که چقدر زمان بمونه نگرانم نسوزهیا زود خاموشش نکنم کاش تایمر دار میخریدم نمیدونم تایمر دار هس ...

توی آپارات یه سری فیلم هست، سرچ کن پخت فلان با اسنک ساز