2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

باید اول بهش بگی بدون رو دروایسی و لاپوشونی هر اخلاقی داریم بگیم چون بعدا قراره یه عمر این اخلاق رو تحمل کنیم و دم نزنیم پس اولش باهم روراست باشیم

و حتما حتما بهتون توصیه میکنم فوری عقد نکنید حما مدتی محرم باشید

دیدین میریم خرید میایم خونه پشیمون میشیم؟ بنده خودم این چیزایی که میگمو تو خواستگاری نپرسیدم

و هفته اول عقد پشیمون شدم همش میگفتم کاش محرمیت خونده بودیم آخه ی جلسه که کمه واسه آشنایی 

تازه خود طرف یه چیزه خانوادش و فرهنگ رفتاریشون یه چیز دیگه باید کم کم ی ماه باهم رفت و آمد داشته باشید

باید اول بهش بگی بدون رو دروایسی و لاپوشونی هر اخلاقی داریم بگیم چون بعدا قراره یه عمر این اخلاق رو ...

خیلی میترسم 

آدما زود خب چیزی که واقعا هستن نشون نمیدن 

من کلا ب ازدواج فک نمیکنم بخاطر همینه نمیتونم کنار بیام و میترسم بعدش پشیمون بشم از آدمش 

خیلی میترسم  آدما زود خب چیزی که واقعا هستن نشون نمیدن  من کلا ب ازدواج فک نمیکنم بخاطر ...

درسته هیچکس نمیاد عیباشو بگه ولی بایداولش خیلی دوستانه بگی من خیلی برام مهمه که زندگیم سر چیزای الکی خراب نشه

منو شما هیچ وقت مجبور به ازدواج نیستیم ما شاید بهترین گزینه برای هم باشیم شاید بدترین

پس لطفا هر اخلاقی دارید صادقانه بگید هرچیزی براتون اولویت داره بگین

چون پنهون که نمیمونه وقتی ازدواج کنیم اخلاق هم دستمون میاد و چقد خوبه که حالمون خوب باشه نه اینکه مجبوری همو تحمل کنیم 

2790
2778
2791
2779
2792