2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یادمه برای خواهرم مینوشتم چی بپرسه 

از دوستاش بپرس حواست باشه رفیق باز نباشه دراین زمینه چندتا سوال بپرس سوالات معمول هم که زیادن 

ببین از ازدواج وزنش چه انتظاراتی داره 

فقط اهل کاره یا تفریح هم دوست داره

به حکمتش دل بسپار(خدا)

نظرشو درباره بچه حتما بپرس

من؟! غم‌هستم‌با‌کمی‌انسان .               عاشقِ‌کتاب‌و‌شعر ؛ توی‌تاپیکای‌‌شعر‌و‌کتاب‌تگم‌کنین:))       یه‌صلوات‌مهمونم‌میکنی؟:)💜
درباره عقایدش، کار، خونه ماشین، چه مدل تیپ زدن دوس داره میزاره دراینده کارکنی یادرس بخونی

من به ترک دیوارم میخندم یه سوالم نمیتونم بپرسم وای 😐😂چقد سخته 

اینو داشتم گفتم شاید بدردتون بخوره

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

ببین تو زندگی چیا برات اولویت دارن مثلا شما خانواده شلوغی باشین دوست دارین تو هر مناسبت و وقتی دورهم جمع شین و دوست داری بعد ازدواجم بینشون باشی و یهو شوهرت آدم درونگرایی باشه و هربار بهونه بیاره و نیاد و تو کلا از جمع خونوادگی محو شی مثلا میگم

حتما درباره روابط اجتماعی حرف بزن چقدر با دوستاش رفت و آمد داره

درباره مدیریت عصاب موقع خشم بگو چیا شمارو عصبانی میکنه

و موقع عصبانیت چیکار میکنی 

اخلاقای خاصی اگه داری اونارو بگو

چقدر تو تصمیم گیری مسقله چقدر از دیگران نظر میگیره

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز