2777
2789

اممم خبببب کسی رو من کراشه؟ 

اگه اره از مشخصاتش میگی ؟ چه زمانی ازدواج میکنم فامیل یا غریبه ؟ ادم خوبیه؟ 

این ترمو با خوبیو خوشی تموم میکنم ؟ 

وضمون خوب میشه؟🥲🥲🥲🥲🥲

️گاهی گمان نمیکنی ولی میشود، گاهی نمیشود، نمیشود که نمیشود، گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود، گاهی گدای گدای گدایی و بخت نیست، گاهی تمام شهر گدای تو میشود....

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خب عزیزم یکم درمورد ایندم بگو سال ازدواجم، شغلم، وضع مالیم، اتفاقایی ک تو زندگیم خواهد افتاد هرچی تونستی

با افتخار پرورده کردم 💃🏻❤ سال ها بعد درباره ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند.... درخواست دوستی ندید اصلا قبول نمیکنم ❌❌

اگه بیشتر وقتت رو بزاری صد درصد قبول میشید چون یکم سخته ولی شما توانایی شو داری قبول بشی فقط بیشتر ت ...

چه جالب🙄🤯🤯🤯🤯 دقیقا همین شرایط رو دارم که گفتید وقتم کمه درسا سختتتتت اما همش امروز و فردا می کنم و نمیخونم واقعا پتانسیلشو دارم 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
اگه بیشتر وقتت رو بزاری صد درصد قبول میشید چون یکم سخته ولی شما توانایی شو داری قبول بشی فقط بیشتر ت ...

وحشی جونم منو بگوووووووو لطفاااا

من کی ازدواج میکنم ؟ با چجوری آدمی، شغلش

و اینکه میگی حقوق امسالم چقدی میشه

حالا که انقد دقیق پیش بینی کردی میشه بگی پولمون بر میگرده یا نه ؟؟ 😒🥺🥺

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻