2777
2789
عنوان

گفتن زنگ میزنن خبری ازشون نیست

285 بازدید | 16 پست

قرارشد تماس بگیرن گفتن بعد عید الان عید تموم نشده؟ خیلی وقت میگذره میشه یه خواستگار آنقدر صبر داشته باشه

خیلی وقت پیش بوده من میگم شاید پشیمون شدن

خواستگاری داشتم قبلا که گفتن دوباره می‌خواهیم بیایم بعدش پشیمون شدن و بار دوم زنگ نزدن البته یه حرفایی زدن تلفنی

نکنه اینم مثل اوناس

یعنی پشیمون شده یا توی مهمونیه عید هستن

چه وضعیه آخه چقدرصبر

نمیدونم چه کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم 

این ی مرحله از زندگیت هست 

قرار نیست توو هر مرحله متوقف بشی 

تو ی زندگی با ی هدف با ی شرایط و... داری

خواستگار اومده، خبر بده یا نده توو مسیر و زندگیت رو ادامه بده 

اگر خبر ندادن که حتما صلاحت جای دیگه ای بوده 

منتهی اگر هدف نداری و خودت و زندگیت رو وابسته کردی به ازدواج باید روی خودت بیشتر فکر کنی 🍀

اگه خاستگار بپسنده و جدی باشه معمولا فرداش زنگ میزنن . این  تجربه منه . 

ا

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

خلسگار میاد سنگ تموم نزارید شکم پر کنید ی چای ساده بسه میوه نمیخاد . مگه اینکه اونا شیرینی گل درست د ...

میوه که میخاد دیگه اونا باید بلد باشند حداقل یه جعبه شیرینی گلی چیزی بیارن 

پسرا مگه آنقدر صبر دارن   البته زنگ زدن فعلا جواب اوکی دادم یعنی خیالش راحت شده ول کرده رفته

قشنگ میفهممت

منم شوهرم بعده جلسه اول تا ۲ هفته خبری ازشون نبود

نگو اونا منتظر بودن ما زنگ بزنیم.ما منتظر بودیم اونا زنگ بزنن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
  میوه که میخاد دیگه اونا باید بلد باشند حداقل یه جعبه شیرینی گلی چیزی بیارن

بله اگ‌جدی باشن باید بیارن .البته.یبار تو خیابون ی خانمه از مامانم برامن شماره گرف گل و شیرنی هم اورد اما با دخترش اومد عکس پسرش اوردن ! من قبول کردم اما رفتن ک رفتن 😅

بله اگ‌جدی باشن باید بیارن .البته.یبار تو خیابون ی خانمه از مامانم برامن شماره گرف گل و شیرنی هم اور ...

اوه خیلی‌هاشون پسرشونو میارن هم چیزی نمیارن   بگو یه جعبه شیرینی اصلا انگار مد نیست