نیاز به تمرین داره دیگه میدونی محبت زیادی آدمو از چشم میندازه کلا زندگی که محبت مرد بیشتر با ...
واقعن دوسش دارم خیلی ولی میدونی چ وختای جلو خودمو میگیرم موقه های ک مثلن باید ی جای یه کاری حرفی بزنه ک دلم هررری بریزه وقتی نمیکنه اون موقه تا س چهار روز عادی رفتار میکنممث خانمای میشم ک زیاد ب شوهر اهمیت نمیدن
منم خیلی وابسته ام،کل احوالات من بستگی به اون داره،اگه حال اون خوب باشه وسرحال باشه منم هستم ولی خدانکنه گرفته باشه،انگار دنیا روسرم خراب شده
میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎
مدل مردا فرق میکنه کلا،مثلا براش مهمه که ناراحت نشم وناراحتم نکنه،تا جایی که بتونه سعی میکنه مراقب حالم باشه،بهم محبت کنه توجه کنه،ولی باید قبول کنیم فکر مردا خیلی شلوغتر از ماست،مسائل مالی و کاری وغیره..اگه ما درروز ده بار یادشون میکنیم ممکنه اونا دوبار اینکارو کنن،من اوایل ناراحت میشدم همش بهش میگفتم تو دوسم نداری بهم توجه نمیکنی وفلان..هربارم کلی برام توضیح میداد که درگیری ذهنیش توی کار زیاده و هزارتا مسئله ی ریز ودرشت داره،الان دیگه درک میکنم
میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎