2777
2789
عنوان

شوهرم رفته بود ماشینشو بیمه کنه

98 بازدید | 10 پست

بعد اومده میگه دوساعت نشستم با خانومه که بیمه میکردحرف زدم درباره کارتو میگه برات کار پیدا کردم محیطش زنونس بری اونجا کار کنی حتی عکسمم به خانومه نشون داده چون خانومه گفته ظاهر برام مهمه من خیلی بهم برخورد این حرکتش خیلی دلم آشوبه به نظرتون من خیلی حساسم یا حق دارم  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه نذاره از خونه بری بیرون میگید چه مرد فلانی الان که خودش برات صحبت کرده اینجوری... 

همه میخوان برن بهشت...ولی کسی نساخته بهشت...فقط همه میخوان برن...پس بهشتی وجود نداره
اگه نذاره از خونه بری بیرون میگید چه مرد فلانی الان که خودش برات صحبت کرده اینجوری... 

اخه خیلی نشسته حرف زده اول بهم زنگ میزد میپرسید کار اینجوری میخوای یا نه

بهش میگم میگه تو ذهنت خرابه کلا گیر میدید اعصابم بد جور ریخته بهم 

شاید شوهرت واقعا قصدی نداشته ولی باید یاد بگیره حد و حدود رو رعایت کنه، منم به شدت از هم صحبتی شوهرم با زنها بدم میاد از اول هم بهش گفتم و خدا رو شکر رعایت میکنه همیشه

جان و جهان من تویی   
شاید شوهرت واقعا قصدی نداشته ولی باید یاد بگیره حد و حدود رو رعایت کنه، منم به شدت از هم صحبتی شوهرم ...

همین دیگه رعایت نمیکنه انگ حساس بودنم بهم میزنم خیلی خسته ام از کاراش

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 31 دقیقه پیش
2791
2779
2792