2789

لرزش دست و سر پارکینسون محسوب میشه؟

انقد تعلیق شدم که دیگه سیم‌کارت نداشتم وارد سایت شم سایت خواهرمو اجاره کردم. اگه رو عمت غیرت داری گزارش نزن🤣تاپیکای قبل مربوط به خواهرمه💓.. رسیدی ࡅߺ߳ܘܟ߭ߕ، ࡃࡅ࡙ࡅߺ߲ࡉ نداره ، ࡅ࠭ܦ߳ߕܘ سرخط..یه لیسانسه ی بیکار هستم با کلی آرزوی قشنگ(ماییم و دلی ک هزار رویا برای شکفتن دارد!🤍🌱)...  خدایا مرسی که سرنوشتمو به سرنوشتش گره زدی💓M💓عشق من و تو مانند میخ طویله‌ای می‌ماند که هیچ خری قادر به کندن آن نخواهد بود😂در من هست هزار من  گر بشکند یک من  زاده شود من دیگری♡..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اطراف نداشتیم

ولی دانشجو پزشکی ام، اطلاعات دارم

نی نی گلم، من یه روزی که خودم اونموقع معنی زندگی رو بدونم به دنیات میارم، تو رو با شهر ها و فرهنگ های مختلف ، بهترین غذا های دنیا، زیبا ترین مهارت ها ی اون زمان، اصیل ترین حالت ادب و رفتار آشنات میکنم💙💙تو یه روزی میای و با من هم سفر میشی تا با هم بریم جنگل ها دریاها و کویر ها رو ببینیم، قراره پا به پات دوباره زبان یاد بگیرم، با هم قشنگ ترین فیلم ها و کارتونارو ببینیم، قراره باهات سفال گری و اسب سواری و اسکیت و شنا و موسیقی تمرین کنم، قراره جمعه ها ببرمت شهربازی و کلی دورت بدم، قراره باز باهات الفبا یاد بگیرم و بزرگ بشیم و دوباره این بار با تو برم دانشگاه، قراره با هم از سختی ها و تلخی ها بگذریم و یاد بگیریم قوی باشیم 💕💕اونقد خوب تربیتت کنم که یه انسان دوران دیده ی اصیل و چشم و دل سیر و پاک بشی که خیلی از زیبایی های دنیا رو دیده، خلاصه که تو یه روز میای و میشی حاصل سال ها تجربه و بدو بدو کردن من تو این دنیاو امیدوارم خدا هم بخواد و کمکمون باشه و هوامونو داشته باشه🥰

داشتیم ولی پیشرفت نداشته هیچ بدترم شده بنده خدا

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

اطراف نداشتیم ولی دانشجو پزشکی ام، اطلاعات دارم

جووون. خانم دکتر.  ی توضیح راجبش میدی لطفا؟ ک علائمش چیه 

انقد تعلیق شدم که دیگه سیم‌کارت نداشتم وارد سایت شم سایت خواهرمو اجاره کردم. اگه رو عمت غیرت داری گزارش نزن🤣تاپیکای قبل مربوط به خواهرمه💓.. رسیدی ࡅߺ߳ܘܟ߭ߕ، ࡃࡅ࡙ࡅߺ߲ࡉ نداره ، ࡅ࠭ܦ߳ߕܘ سرخط..یه لیسانسه ی بیکار هستم با کلی آرزوی قشنگ(ماییم و دلی ک هزار رویا برای شکفتن دارد!🤍🌱)...  خدایا مرسی که سرنوشتمو به سرنوشتش گره زدی💓M💓عشق من و تو مانند میخ طویله‌ای می‌ماند که هیچ خری قادر به کندن آن نخواهد بود😂در من هست هزار من  گر بشکند یک من  زاده شود من دیگری♡..
بهتره چک بشه در اصل هست  از لرزش های کوچک شروع میشه و امان از پارکینسون پیشرفته

🥲🥲🥲🥲🥲

جووون. خانم دکتر.  ی توضیح راجبش میدی لطفا؟ ک علائمش چیه

ببین یه پارکینسون داریم یه بیماری شبه پارکینسون کع با قطعیت از هم قابل تشخیص نیستن ولی اونی که شبه پارکینسونع به داروی پارکینسون که لووپا هستش خوب جواب نمیده یا کلا جواب نمیده یا مدت کوتاهیی فقط

ولی خود پارکینسون با این دارو کنترل میشه

علائمشم لرزش دست و...  هستش

علتشم ناشناختس ولی سلول های عصبی که یه نوع محرک خاصی تولید میکنن از بین میرن

نی نی گلم، من یه روزی که خودم اونموقع معنی زندگی رو بدونم به دنیات میارم، تو رو با شهر ها و فرهنگ های مختلف ، بهترین غذا های دنیا، زیبا ترین مهارت ها ی اون زمان، اصیل ترین حالت ادب و رفتار آشنات میکنم💙💙تو یه روزی میای و با من هم سفر میشی تا با هم بریم جنگل ها دریاها و کویر ها رو ببینیم، قراره پا به پات دوباره زبان یاد بگیرم، با هم قشنگ ترین فیلم ها و کارتونارو ببینیم، قراره باهات سفال گری و اسب سواری و اسکیت و شنا و موسیقی تمرین کنم، قراره جمعه ها ببرمت شهربازی و کلی دورت بدم، قراره باز باهات الفبا یاد بگیرم و بزرگ بشیم و دوباره این بار با تو برم دانشگاه، قراره با هم از سختی ها و تلخی ها بگذریم و یاد بگیریم قوی باشیم 💕💕اونقد خوب تربیتت کنم که یه انسان دوران دیده ی اصیل و چشم و دل سیر و پاک بشی که خیلی از زیبایی های دنیا رو دیده، خلاصه که تو یه روز میای و میشی حاصل سال ها تجربه و بدو بدو کردن من تو این دنیاو امیدوارم خدا هم بخواد و کمکمون باشه و هوامونو داشته باشه🥰

هرچی بدتر بشه کنترلش هم سخت تر میشه خیلی بده من مادرم درگیره😭😭😭😭

نگران نباش هیچی نمیشه از آشناهای ما الان پنج ساله پارکینسون داره دارو مصرف میکنه بدتر نشده استاد دانشگاه هم هست

نگران نباش هیچی نمیشه از آشناهای ما الان پنج ساله پارکینسون داره دارو مصرف میکنه بدتر نشده استاد دان ...

مامان من بیشتر هست داره وضعیتش کنترل شده بود و اکی بود با مصرف داروهاش پارسال دوبار به فاصله کم دوتا جراحی سنگین داشت یکی لگن یکی رون پاش به خاطر پوکی استخون شکستن جراحی کرد از اون موقع بسیار وضعیتش بد شده البته که مقصر خودش بود دو سری دکترشم نرفت 

الان غم و دردسرش برای ماست دلم خونه به حالش😭جلو چشمم داره آب میشه هیچ کاری نمیتونم براش بکنم امیدم فقط به دکترشه که نوزدهم نوبت داره

بابابزرگ من پارکینسون شدید داشت جوری ک دیگ نمیتونست کاراشو خودش بکنه و پرستار واسش گرفتیم غذا دهنش میذاشت  ولی خب بخاطر کرونا فوت شد 

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
بابابزرگ من پارکینسون شدید داشت جوری ک دیگ نمیتونست کاراشو خودش بکنه و پرستار واسش گرفتیم غذا دهنش م ...

خیلی مریضی بدی هست خدا نصیبب هیچکس نکنه کل خانواده افسرده میشن😭خدا رحمتشون کنه