2777
2789
خیلی مریضی بدی هست خدا نصیبب هیچکس نکنه کل خانواده افسرده میشن😭خدا رحمتشون کنه

ممنونم بابابزرگ من بعد فوت مامان بزرگم خیلی بد شد وگرنه قبلش یکم لرزش داشت اما کاراشو خودش میکرد.یهویی شکسته شد 

امید ب زندگی و داشتن روحیه خیلی موثره

مثلا وقتی ک مدام میرفت بیرون گردش حالش خیلی بهتر بود

شمام سعی کنید حتما مامانتون در روز ببرید ی هوایی بخوره

و کلاسای یوگا و اینام واسش خیلی خوبه.با همسن و سالاش تعامل داشته باشه یا اگ مذهبیه ببرینش مشهدی قمی جمکرانی

اینا خیلی کمک میکنه روحیشون بالا بمونه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
ممنونم بابابزرگ من بعد فوت مامان بزرگم خیلی بد شد وگرنه قبلش یکم لرزش داشت اما کاراشو خودش میکرد.یهو ...

همه این کارهارو میکنیم 

من تهرانم ماهی جندبار میام شهرستان کنارش باشم البته بابام و داداشم هستن،توکل بر خدا ،مرسی از همدردیت عزیزم امشب خیلی دلم گرفته بود یکم سبک شدم💙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مامان من بیشتر هست داره وضعیتش کنترل شده بود و اکی بود با مصرف داروهاش پارسال دوبار به فاصله کم دوتا ...

علت اصلی پارکینسون در مادر شما بهمون علتی بوده که پوکی استخوان گرفته،سال‌ها فقر شدید ویتامین‌دی در نتیجه اختلال در سیستم ایمنی و افزایش بی‌رویه لنفوسیت Th17 و حمله به سیستم عصبی.

تنها راه توقف و اگر مدت زیادی از پارکینسون نگذشته باشه بازسازی سلول‌های عصبی استفاده از مگادوز هست طبق یک پروتکل فعلا فقط دو پزشک ایرانی آمریکایی این کار رو انجام میدن،باهاشون‌ تماس بگیرید شاید بهتون مشاوره دادن،هر چند وقتشون برای بیمارهای MS بیشتر رزرو شده.ولی بازهم بهتون مشاوره میدن،البته آمریکا هستن از اینستا باهاشون تماس بگیرید،رایگان هم مشاوره میدن.

هیچ چیزی اون چیزی نیست که فکر می‌کنی،نه به اون خوبی نه به اون بدی.
همه این کارهارو میکنیم  من تهرانم ماهی جندبار میام شهرستان کنارش باشم البته بابام و داداشم هست ...

قربونت برم غصه نخور خدا بزرگه😘❤

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...