2777
2789
عنوان

خواستگار داشتم بیاین کمکم

175 بازدید | 17 پست

سلام بچه هاا 

امشب یه خواستگار داشتم یه فامیل خیلی دورمون بود 

تولیدی صنایع دستی داره، مغازش از خودشه، قلم زنه

وقتی داشتم باهاش حرف میزدم خیلی کم حرف بود ببشتر سوالارو من. میپرسیدم اونم پرسید ولی حس کردم خجالتیه 

راهنماییم کنین

خدایی کی گفته همه فایترا خشنن؟!! 😐💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیز بدی نیست. بیشتر صحبت کن

درمورد شغلش مرددم اخه از یه طرف برا خودشه شاگرد داره نمایشگاه میزاره از طرفیم نمیدونم چچوریاس دیگ🙂😂

اکثر اقایون تو معارفه اول کم حرفن ، اصلا نگران کم حرفیش و خجالتیش نباش ، نامزد منم معارفه اول همینطور بود ؛ حتماااا مشاوره قبل ازدواج برید خیلییی کمک کنندس و چون چن جلسه باید برید مشاور تو این رفت و امد ها میتونی رفتاراش و ببینی

اگه از قیافه ایناش بدت نیومده بذار جلسه دومم بیاد روش باز میشه نگران نباش

موقع اومدن زیاد نگاه نکرد ولی از وقتی باهم حرف زدیم موقع خدافظی روش باز شد خداحافظی کرد😂😂

چندتا جلسه دیگه واسه آشنایی باید بزارید اینطوری که نمیشه

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     
اکثر اقایون تو معارفه اول کم حرفن ، اصلا نگران کم حرفیش و خجالتیش نباش ، نامرد منم معارفه اول همینطو ...

اصن جلسه اول بود دو سال پیش مامانش زنگ زد جواب رد دادم دوباره زنگ زدن

اصن جلسه اول بود دو سال پیش مامانش زنگ زد جواب رد دادم دوباره زنگ زدن

ببین با اصرار خونوادش اومده یا ن خودش هم موافق بوده ؛ اگه اصرار میکنن پس حتما قبول میکنن ک برید پیش مشاور

ببین با اصرار خونوادش اومده یا ن خودش هم موافق بوده ؛ اگه اصرار میکنن پس حتما قبول میکنن ک برید پیش ...

فک نکنم اصراری تو کارش بوده باشه

موقع اومدن زیاد نگاه نکرد ولی از وقتی باهم حرف زدیم موقع خدافظی روش باز شد خداحافظی کرد😂😂

آخییی چه خجالتیه چکارش داری... اگه بچه خوبیه ردش نکن...از پسرای سرزبون دار باید ترسید...خجالتیا خوبن میشینن سر زندگیشون... من عموهام و داییم و بابام همشون خجالتین مردای خوبی هم هستن و آرومن سر زندگیشونن... یه مدت روش باز میشه درست میشه...تو این دوره کمه مرد اینجوری الکی ردش نکن بنظرم...انشالله هر چی خوبه برات بشه و خوشبخت شی اما مشاور ازدواجم حتما بر