2777
2789

والا نمیدونم چرا از هیچی شانس نیوردم ابمون قطعه از صبح زبون روزه به مامانم میگم ی لیوان از کمد بده چایی بخورم داد میزنه از صبح صداش تو گوشمه فقط داد میزنه از اول عمین بود با همین کاراش منم عین خودش شدم فقط داد میزنم شوهرم چند بار سر داد زدنم دعوا راه انداخته اصلا بلد نیس عادی حرف بزنه فقط با خانواده خودش خوبه حالا من میگم طلاق بگیرم برگردم خونه مگه این میزاره من تو خونه نفس بکشم

پرستاری از دیار عاشقان   پرستاری شغل من نیست عشق من است. 
مشکلت با شوهرت چیه؟

اونم اخلاقش درس نیست عصبانی شدنی نمیتونه جلو زبونشو بگیره فحش میده دو سه بارم کتک زده یکمم خسیسه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تو خونه بابام که آرامش نداشتم الانم موندم دست خاتواده شوهر از دیشب تا حالا یه بند دارم میگم لع ...

چقد بدبختی داریم نه از حانواده شانس اوردم نه از شوهر

گیری کردیااااا  دخترای ایرانی یعنی اگز مستقل بشناااااا یعنی خثنه اینا جدا بگیزن بعید میدونم دی ...

من شاغلم حفوق دارم میتونم مستقل زندگی کنم ولی خب خانوادم اینقد افکارشون قدیمیه حاضرن منو بکشن نزارن طلاق بگیرم چه برسه مستقل زندگی کنم

اونم اخلاقش درس نیست عصبانی شدنی نمیتونه جلو زبونشو بگیره فحش میده دو سه بارم کتک زده یکمم خسیسه

بنظرم تو اخلاقتو یکم بهتر کنی با توجه ب چیزی ک گفتی ک داد میزنی 

اونم درست میشه 

و خساست هم میتونی با سیاست یکم بهترش کنی ولی اگ هم نشد بنظرم عیبی نداره 

کتک زدنش هم نزار توی دعوا عصبانیتش ب این درجه برسه وقتی دیدی میخواد ب قصد کتک سمتت بیاد تو ارومش کن کوتاه بیا تا اروم بشه کتکت نزنه

تا یکی دوماه این روندو ادامه بده اگ دیدی با شرایط نمیسازی بازم ب خونه پدریت فکر کن و ی تصمیم درست بگیر

البته اخلاق با مشاوره هم درست میشه اگ هردوتون برید خیلی خوبه

ارزوی بهترینارو برات دارم عزیزم♥️

منم تو همین شرایطم از ساعت ۷تا الان که نزاشت درست حسابی افطار کنم الانم هنوز داره حرف میزنه ول نمیکن ...

خیلی سخته همه ایام عید مسافرت خوش گذرونی من بدبخت باید بسوزم و بسازم از ترسم نمیتونم پاشم ی لیوان چایی بخورم نمستونم ی دسشویی برم تا بلند میشم داد میزنه

بنظرم تو اخلاقتو یکم بهتر کنی با توجه ب چیزی ک گفتی ک داد میزنی  اونم درست میشه  و خساست ...

چی بگم خیلی اذیت میشم من مامانمو خیلی دوس دارم میخوام باهاش رفیق شم بیشتر حقوقم برا اونه اما اصلا سمت من نمیاد انگار دشمنشم فقط یک سره باهام جر و بحث داره