2777
2789
عنوان

جدایی سخته

326 بازدید | 22 پست

پشتیبان و پدرو مادر حمایتگر دارم

دوتا بچه ک قطعا دلم پیششون میمونه

همسرم اولویتش خانوادشه یعنی دوهفته تعطیلی عید بدون منو بچه هاش میره خونه پدرش یه زنگ نمیزنه بگه رنده هستین

نسلی عاشقت شد ک هیچوقت تورو ندید...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه هات با خودت ببر بی مادری سخته از پدر نداشتن  هست 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

بچه هارو بهش میدی؟

نمیدونم فعلا فقط دارم با خودم میجنگم

یه دل میگه برم یه دل میگه همچنان تحمل کنم بخاطر چشمای معصوم بچه هام

اره عزیزم با بچه خیییییییلی سخت تر از این حرفاست !!!

جدایی از بچه یه جور درده

خودت هم بخوای بزرگش‌ کنی یه جور درد دیگه 

سربار پدرمادر شدن یه درده دیگه 

بعد از دوتا بچه تا شما بخوای باز ازدواج مجدد کنی 

یا اینکه مجرد تا آخر عمر خونه پدرت بمونی 

عزیزم مگه نمبخوای جدا بشی ؟؟؟

خب الان هم فکر کن جدا شدی،،،،(((فقط فرقش اینه بچه هات پیشت هستن ،،،خرجت رو میده ،،،،اسم طلاق هم روت نیست 

از خدمات باشه دوهفته دوهفته خونه نیست،،،، 

چرا ناراحتی !!!

اره عزیزم با بچه خیییییییلی سخت تر از این حرفاست !!! جدایی از بچه یه جور درده خودت هم بخوای بزر ...

حرفات کاملا منطقیه دوستم

اره از نظر مالی و خرجی دادن اذیت نمیکنه

ای کاش مردای بچه ننه هیچوقت ازدواج نمیکردن  تو همون خونه ننشون میموندن  مامان من تو ش ...

ای کاش هیچوقت زن و بچه نمیخاست

اصلا متوجه نیس ۴۰سالشه پدر دوتا بچه است خونه مستقل داره

پس یعنی همچنان تحمل کنم؟

نمیگم تحمل کن چون جای شما نیستم و شرایطی ک ادم اسمش بزاره تحمل کردن  اخرش ترکستانه یا خوبیاشو با بدی هاش بسنج یا بی تفاوت باش یا اگ در نهایت خاستی جدا شی بچه هات بگیر حقت بگیر بتونی بچه هات بزرگ کنی دوری از بچه خیلی سخته شوهر من قانون دور زد منو دور زد الان دو ساله نمیزاره بچم ببینم از هر راهی اقدام میکنم نمیشه تاجایی ک ب پسرم گفته مامانت مرده بچه منو میبینه میترسه،نمیاد ببینمش

< برای منو پسرم که از هم دوریم دعا کنید لطفا >