2777
2789
عنوان

جدایی سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 22 پست
اره عزیزم با بچه خیییییییلی سخت تر از این حرفاست !!! جدایی از بچه یه جور درده خودت هم بخوای بزر ...

منم ۳ تا بچه دارم و دقیقا دارم مث شما که گفتی فکر نی کنم انگار نیست 

ولی خب مدام تو خونه ام جایی نمیرم چاره ای فعلا ندارم تا وقتی خدا معجزه ای بندازه تو زندگیم

ای کاش هیچوقت زن و بچه نمیخاست اصلا متوجه نیس ۴۰سالشه پدر دوتا بچه است خونه مستقل داره

این که میگی انگار بابای منه 

وقتی نیست انقد بد ازش میگم و نفرینش میکنم تو خونه مامانم میگه ولش کن دیگه نگو گناه داره باز اون دلش میسوزه ولی از چشم ما که افتاده 

ریده به خودش با این رفتارش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این که میگی انگار بابای منه  وقتی نیست انقد بد ازش میگم و نفرینش میکنم تو خونه مامانم میگه ولش ...

اینقدر ارزوی مرگش دارم ک ارزوم شده نام کاربریم

ولی با مرگش بدتر میشه خانوادش بچه هام میگیرن 

نسلی عاشقت شد ک هیچوقت تورو ندید...

ازدواج با مرد وابسته وحشتناکه

مجبوری بخاطر حفظ زندگیت دم نزنی

حرف طلاق بزنی بچه بزرگه گریه میکنه

کوچیکه با چشماش التماس میکنه بی مادرش نکنی

تمام غرور و زنانگی خودت باید بزاری زیر پاهای خانواده شوهر

اینقدر ارزوی مرگش دارم ک ارزوم شده نام کاربریم ولی با مرگش بدتر میشه خانوادش بچه هام میگیرن 

زنی ک با مرگ شوهرش بچه هاش ازش بگیرن نره مهرشو اجرا بزاره ک بچه هاش پس بگیره زن نیس اینو بدون

< برای منو پسرم که از هم دوریم دعا کنید لطفا >
زنی ک با مرگ شوهرش بچه هاش ازش بگیرن نره مهرشو اجرا بزاره ک بچه هاش پس بگیره زن نیس اینو بدون

یعنی این قانون هست ک مهریه اجرا بزارم جاش بچه هام بگیرم ازشون ب فرض؟

وای چه قوانینی هست ک من بی خبرم

یعنی این قانون هست ک مهریه اجرا بزارم جاش بچه هام بگیرم ازشون ب فرض؟ وای چه قوانینی هست ک من بی خبر ...

اره زن شوهر مرده میتونه مهریه طلب کنه از خانواده شوهر و ب توافق برسه ک خانواده شوهر حضانت بچه هاش بدن ب حای مهریه حتی این قانونم هست زنی ک بمیره خانوادش از شوهرش مهریه بگیرن

< برای منو پسرم که از هم دوریم دعا کنید لطفا >