من بیست و سه سالمه. تا اینجای عمرمو به بطالت گذروندم. عاشق معلمی ام اما تا سال بعد سنم از کنکور فرهنگیان میگذره. حالا بنظرتون تجربی رو شروع کنم برای پرستاری و فیزیو(زیستم خیلی خوبه) یا برای دو رقمی انسانی بخونم(پتانسیلشو دارم) برم روانشناسی تهران و از اونجا ازمون استخدامی بدم چهار سال بعد؟ از طرفی دنبال چیزی ام که به درامد و استخدام برسم سریع از طرفی روحیاتم میترسم با محیط بیمارستان همخونی نداشته باشه (سختی پرستاری) تو یه شهر کوچیکم زندگی میکنم فرصت شغلی خاصی نداره پولدارم اصن نیستم. حالا به نظر شما کدوم تصمیم منطقی تره. تجربی یا انسانی
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
آقایون درخواست دوستی به هیچ عنوان ندن ❌ اینجا یه سایته برای خانوم ها واقعا خیلی زشته انقدر آدمای چیپی هستید که بیاید به دختر و زن مردم درخواست دوستی بدید !