2777
2789

برادرم کلاس دهم هه تیزهوشان و رشته ریاضی

درسش خیلی خوب بود اما دو سه سالی هست که با رفیقای بد پریده و کلا فکرش از درس دور شده با این که باهوشه

حتی رفتارش هم بی ادبانه و گستاخانه شده و دائم طلبکاره

خیلی سعی میکنم باهاش منطقی صحبت کنم. خودم درس خوندم تو زندگی خداروشکر تونستم موفق باشم خواهرمم همین اما این بچه انگار هیج اینده ای برای زندگیش نداره

حتی بهش میگم بیا با هم درس بخونیم نمیاد ، در حالیکه کل بچه های فامیل و دوست و اشنا میان پیش من کلاس خصوصی ، ... 

بهش میگم اگه قصد درس خوندن نداری خب برنامه ات برای اینده چیه چه حرفه ای رو دوست داری که ادامه بدی از الان رو اون سرمایه گذاری کن ... هیچ جوابی نداره

من خودم بچه ندارم خواستم از شما بپرسم مشکل مشابه داشتین ؟ چیکار کردین ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخ امان از رفیق هیچی به اندازه رفیق رو ادم تاثیر نداره

با هر زبونی هم باهاش صحبت میکنم راه نمیاد 

اون دفعه یکی از همین رفیقاش کاری کرد داداشم یواشکی ده میلیون پول مادرمو برد داد به اونها

مدرسه ش رو عوض کنید من نودم تیزهوشان بودم تز اول فشار خیلی زیادی روی بچه خا میارن. بعضیا آخرش می برن ...

اره راستش این یکی از پیشنهاداتی بود که من خودم به مادرم اینا دادم ، ولی خب تو شهرمون باید بگردیم که کدوم مدرسه خوبه فعلا که جایی رو پیدا نکردیم

اصلا درسش به کنار از نظر اخلاقی خیلی داغون شده

با هر زبونی هم باهاش صحبت میکنم راه نمیاد  اون دفعه یکی از همین رفیقاش کاری کرد داداشم یواشکی ...

خوب پس قضیه کریتیکال تره حتما حتما ازین دوستا جداش کنید.  و من خودم بچه نوجوون دارم تاثیر فضای مجازی هم هست این رفتارا

خوب پس قضیه کریتیکال تره حتما حتما ازین دوستا جداش کنید.  و من نودم بچهنوجوون دارم تاثیر فضای م ...

بعد همون قضیه برای تنبیه پدرم گوشی شو ازش گرفت و تا حالا بهش نداده

فعلا به فضای مجازی دسترسی نداره 

اما وقتی میره مدرسه و نیم ساعت اونها رو میبینه برمیگرده سر خونه اول 

و اصلا بی مغزه هر چی باهاش صحبت میکنی انگار نمیفهمه 

اره راستش این یکی از پیشنهاداتی بود که من خودم به مادرم اینا دادم ، ولی خب تو شهرمون باید بگردیم که ...

ببین من خودم کادر درمانم یه رشته خوب خوندم تیزهوشان بودم ولی وقتی رفتم دانشگاه توی رشته های خوب بچه ها از همه جور مدارسی بودن و اتفاقا تعداد زیادی از مدارس عادی و دولتی بودن. بچه بخواد درس خون باشه هر جا باشه درسشو می خونه اگرم نخواد مدرسه تیزهوشانم افاقه نمی کنه. اتفاقا به نظرم شما الان باید بیشتر نگران سلامت اخلاقیش باشید تا درسش. 

ببین من خودم کادر درمانم یه رشته خوب خوندم تیزهوشان بودم ولی وقتی رفتن دانشگاه توی رشته های خوب بچه ...

منم خوددم مدرسه دولتی بودم رفتم دانشگاه تهران برق خوندم و بعدشم ازمون استخدامی ، راضی ام از زندگیم نمیگم خیلی خاصم ولی خب از پس خودم برمیام.

خودش تا سال هشتم خییلی دوست داشت تیزهوشان و خودش گفت منم امتحان بدم 

اما الان ....

به نظر خودمم باید مدرسه اش عوض شه ...

اما پدرم میگه این ذاتش خراب ششده هر جا ببریم ادم مثل خودشو پیدا میکنه

شبیه یه مسئله لاینحل شده واقعا

هورمونهای نوجوانی زدن بالا طغیان کرده و لجبازی میکنه. مشاوره بردیدش؟ 

یه بار بردیمش اما مشاور استدلالش این بود باید ازاد باشه و ....

گوشی رو بهش برگردونین و کارت پول و بدین دستش و ...

دیگه نبردیمش ... 

منم خوددم مدرسه دولتی بودم رفتم دانشگاه تهران برق خوندم و بعدشم ازمون استخدامی ، راضی ام از زندگیم ن ...

نه بابات اشتباه می کنه ذات خراب چه حرفیه؟ مگه از روز اول اینجوری بوده؟ دوست و همنشین ناباب و محیط بد روی بزرگسالم تاثیر سو داره، چه رسد به نوجوان که هنوز عقلش کامل نیست. کاش مشاوره هم ببریدش شاید داره لجبازی میکنه باهاتون

نه بابات اشتباه می کنه ذات خراب چه حرفیه؟ مگه از روز اول اینجوری بوده؟ دوست و. همنشین ناباب و محیط ب ...

اره میخوام دوباره مشاوره رو براش بعد تعطیلات شروع کنم و خودم میخوام اقدام کنم

بعد هم پدرمو راضی کنم مدرسه شو عوض کنه 

بیشتر چون اختلاف سنی 12 سال داریم حس مادرانه بهش دارم و احساس مسئولیت خیلی نگرانم براش و فکرم درگیرشه 

ممنونم از راهنمایی های ارزشمندتون