2777
2789
عنوان

بگید یکم بخندیم😂😁

250 بازدید | 26 پست

سوتی یا هرچی😁

کنکوریه ۴۰۷ و کنکوریه بدبخت محسوب میشم هم اکنون💔🫀ولی میرسم به هدفم چون تلاش مبکنم براش🦷🥼🥹 تاپیکای ۹ مرداد به قبلم گردن نمیگیرم پس راجبش چیزی نگید پلیز

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی وقت نمیتونم بخندم 

ای بابا چرا امرور همه افسرده ان 🥺

کنکوریه ۴۰۷ و کنکوریه بدبخت محسوب میشم هم اکنون💔🫀ولی میرسم به هدفم چون تلاش مبکنم براش🦷🥼🥹 تاپیکای ۹ مرداد به قبلم گردن نمیگیرم پس راجبش چیزی نگید پلیز

بنده ده ساله بودم ساعت سه نصفه شب بیدار بودم تو تلوزیون یه شاعر اوردن منم جوگیرررر😐😪

داشت شعر عاشقونه میخوند منم اومدم یه برگه و مداد اوردم یه همچین چیزی نوشتم:  ای پسر، عشق تو در فلب من، این نامه را برای تو میفرستم و... 

مامانم بیدار شد اومد نگاه کرد خوند بعد گفت:  برووو بخواااااابببب😭ـ

از خجالت آبببببب شدمممممم😭😭😪😪🤣🤣🤣🤣

دنیای من دنیای درک غم و فهم عشق هست🙂💙یعنی یک دنیای آبی🌌🏙🌃 ༽فـهـم༼ و ༽درک༼ دو کلمه ی متفاوت هستن فقط کافیه بهشون فکر کنی تا متوجه کلمات بشی☁🌬

امسال از کلینیک کمک به نیازمندان زنک زدن مادربزرگم اونم تازه از خواب پاشده بود گفت سلام بفرمایید ،نه گزاشت نه برداشت گفت ما خودمون نیازمندیم گوشی قط کرد😂😂😂😂

به امید فردایی روشن 🌾🕊️
حال دلم خوب نیست 

😭

امسال از کلینیک کمک به نیازمندان زنک زدن مادربزرگم اونم تازه از خواب پاشده بود گفت سلام بفرمایید ،نه ...

😁😂چه مامانبزرگ باحالی

بنده ده ساله بودم ساعت سه نصفه شب بیدار بودم تو تلوزیون یه شاعر اوردن منم جوگیرررر😐😪 داشت شعر عاش ...

ای بابا😂

ای بابا😂

از اونموقع بود که از شبکه سه بدم اومد😪🤣

دنیای من دنیای درک غم و فهم عشق هست🙂💙یعنی یک دنیای آبی🌌🏙🌃 ༽فـهـم༼ و ༽درک༼ دو کلمه ی متفاوت هستن فقط کافیه بهشون فکر کنی تا متوجه کلمات بشی☁🌬

چند روز پیش غذا کشیدم برای خودم بخورم بعد یادم. رفت ماست بیارم رفتم از تو یخچال ظرف ماست و برداشتم از دستم لیز خورد ریخت رو صورت مامانم و فرش جدید

لطفا نگید مامانت چیکارت کردم نگم هم مشخصه😁😂

ما چقدر به سادگی نیاکان خودمان خندیدیم، روزی می ‌آید که آیندگان به خرافات ما خواھند خندید.                                                                                                                                 زندگی کردن نادر ترین اتفاق جهان هستی است،بیشتر مردم فقط وجود دارند،همین...                                                                                بعضی مواقع باید صدمه ببینی تا چیزی رو درک کنی زمین بخوری تا رشد کنی ببازی تا بدست بیاری چون بزرگترین درس های زندگی از طریق درد یاد داده میشن
امسال از کلینیک کمک به نیازمندان زنک زدن مادربزرگم اونم تازه از خواب پاشده بود گفت سلام بفرمایید ،نه ...

عالییی بودددد🤣🤣🤣🤣🤣

چند روز پیش غذا کشیدم برای خودم بخورم بعد یادم. رفت ماست بیارم رفتم از تو یخچال ظرف ماست و برداشتم ا ...

من خودم چند روز پیش خونه مامانبزرگم اومدم آش بریزم ملاقه خاله شد رو فرش که تازه شسته بود خدارو شکر هیچکی نبود خیلی سریع ماس مالیش کردم😁😐😂