2789

آره

یا زهرا.صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا(س) اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُک( یا مَوْلاتى یا فاطِمَهُ اَغیثینی  )   ای که روزی دو عالم همه از چادر توست ، مهرت اجازه داد که مادر بخوانمت          دلی   شکسته تر از من، در آن زمانه نبوددر این زمان دل فرزند من شکسته تر است . اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام دخترم سال نوت مبارک واقعاازدواج سن نداره تاهروقتی که بلوغ فکری وعقلی ومالی نرسیدی نبایدازدواج ...

متاسفم برات فقط همین

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

تو هررر سنی ک باشی بلوغ فکری مهم ترینشه من ۲۱سالمه ازدواج کردم اون رشد فکری رو حس میکنم کاملا

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

سلام دخترم سال نوت مبارک واقعاازدواج سن نداره تاهروقتی که بلوغ فکری وعقلی ومالی نرسیدی نبایدازدواج ...

امان از دست شماها که نمیزارین پسراتون به وقتش ازدواج کنه. شما وابستشی نه اون. آتش جهنم جای امثال شماست.

28تا ۳۰سال سن مناسب ازدواجه بنطرم چون هدفت اخلاقت شرایطت همه،چی ثابت و مشخص میشه انسان عاقل تصمیم های مهم زندگیشو از ۲۶ببعد میگیره اینو من میگم ک از ۱۷سالگی شوهر،کردم و وقتی ب  28رسیدم فهمیدم خریت بوده ازدواج اون سن 

< برای منو پسرم که از هم دوریم دعا کنید لطفا >
چرامتاسفی؟؟؟دلیلت چیه؟؟

دلیلش این بچت ملک و دارای تو نیست زدی بدبختی کردی موهاش سفید شده تو حسرت عشق مونده الان باید بچش بغل میکردی نه خودش رو

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

دلیلش این بچت ملک و دارای تو نیست زدی بدبختی کردی موهاش سفید شده تو حسرت عشق مونده الان باید بچش بغل ...

خودش نمیخادازدواج کنه میگه مامان میخام پیشت باشم زن بگیرم منوازتوجدامیکنه 

نمیخام عشقم روبادونفرتقسیم کنم 

از نظر من دقیقا ۳۰ سن مناسبه خودمم هدفم همون ۳۰

چه جالب، منم هدفم ۳۰... همش به خدا می‌گم خدایا تو ۳۰ سالگی من ازدواج کردماااااااا😅

آقایون توی تاپیک های من حق هیچگونه اظهار نظری ندارن