2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نمیتونی روش دیگه رنگ بذاری 

خیلی مو رو شفاف و سرحال  نشون میده. من خودم شده ماهی ۳ بار زدم.  الان بعد دو۳ هفته رنگ مسی زدم گرفت.  بستگی به جنس مو داره

سلام کاربرsedajan خیلی دنبالتون میگردم ولی پیداتون نمیکنم لطفا اگه با کاربری جدید اومدید خواهشا پیام بدید 

میگن اگر مرتب حنا بذاری باعث میشه ک دیرتر موهات سفید بشه و خیلی کمتر

و ریشه موهارو سفت میکنه، البته اگر ریزش داری یا موهات سسته نباید همون اول حنا بذاری چون موهات سنگین میشه و بدتر میریزه

حنای هندی و سیاه هم نباید باشه. ازون حناهای قدیمی

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

خیلی مو رو شفاف و سرحال  نشون میده. من خودم شده ماهی ۳ بار زدم.  الان بعد دو۳ هفته رنگ مسی ...

عزیزم تو رشد موهای قشنگتم تاثیر داشته؟

«خدا دوباره تو را جمع‌وجور میکند،چنان که گویی هرگز از هم نپاشیده بودی.»

خیلی مو رو شفاف و سرحال  نشون میده. من خودم شده ماهی ۳ بار زدم.  الان بعد دو۳ هفته رنگ مسی ...

حنا میذاری موهات قرمزی نمیگیره؟ ته تناژ نارنجی و قرمز... 

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

میگن اگر مرتب حنا بذاری باعث میشه ک دیرتر موهات سفید بشه و خیلی کمتر و ریشه موهارو سفت میکنه، البته ...

مرسی از توضیحات خوبت عزیزم😍

یه سوال تو‌رشدشم تاثیر داره؟

مرسی از توضیحات خوبت عزیزم😍 یه سوال تو‌رشدشم تاثیر داره؟

خواهش میکنم عزیزم💜

نمیدونم والا ولی درکل برای تقویت مو خوبه

جدی ؟ من تو همین نی نی سایت تحقیق کردم همه خیلی قاطعانه میگفتن اصلا نمیشه رنگ گذاشت روش

ایران من! ای جان من! ای باور و ایمان من..
خواهش میکنم عزیزم💜 نمیدونم والا ولی درکل برای تقویت مو خوبه

مرسی که وقت گذاشتی قشنگم😍

مرسی از توضیحات خوبت عزیزم😍 یه سوال تو‌رشدشم تاثیر داره؟

اره. واقعا تاثیر داره اینکه میگن اگه حنا بزاری بعد سردرد میگیری یعنی عادت میکنی باید مدام حنا بزاری هم بنظرم الکی.   من حنا رو با بابونه قاطی میکنی.  با قهوه.  با روغن زیتون   با خیلی چیزا میشه.   

سلام کاربرsedajan خیلی دنبالتون میگردم ولی پیداتون نمیکنم لطفا اگه با کاربری جدید اومدید خواهشا پیام بدید 
مرسی که وقت گذاشتی قشنگم😍

فدات عزیزم🥰