حنا میذاری موهات قرمزی نمیگیره؟ ته تناژ نارنجی و قرمز...
من بابونه همون قد که حنا میریزم بیشتر بابونه میریزم یعنی بابونه رو میجوشونم با اب بابونه خیس میکنم حنا رو تازه زرد چوبه هم فراون میریزم خوشگل میشه هر چقدر از براقی مو و سر حالی مو بگم کم گفتم
سلام کاربرsedajan خیلی دنبالتون میگردم ولی پیداتون نمیکنم لطفا اگه با کاربری جدید اومدید خواهشا پیام بدید
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
من بابونه همون قد که حنا میریزم بیشتر بابونه میریزم یعنی بابونه رو میجوشونم با اب بابونه خیس میکنم ح ...
چه جالب، خیلی دوست دارم حنارو امتحان کنم
ولی از بچگی هروقت بوی حنا ب بینیم میخوره، حتی توی پاکتش و خشک حالت تهوع بهم دست میده
دوسه سال پیشم رفتم دوتاکیسه حنا خریدم برای تقویت موهام، هرکاری کردم نتونستم حتی خیسش کنم چ برسه بزنم
لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤 اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../ درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
اگر اینجوری باشه ک خیلی خوبه موهامو باهاش محکم و پرپشت کنم
لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤 اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../ درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
یعنی بوی حنا کامل میره؟ اگر اینجوری باشه ک خیلی خوبه موهامو باهاش محکم و پرپشت کنم
گلاب رو امتحان نکردم همینجوری گفتم حالا امتحان کن حنا رو با گلاب خیس کن البته قبلش اب گل بابونه بریز بعد گلاب رو اضافه کنن ببین اگه بو نداشت بزار سرت. اگه هم بوش ازارت داد دیگه هیچی امتحانش ضرر نداره که
سلام کاربرsedajan خیلی دنبالتون میگردم ولی پیداتون نمیکنم لطفا اگه با کاربری جدید اومدید خواهشا پیام بدید