2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو حق و حقوقم رو کامل بده اوکی . ببین اسی مردی که از الان دوران شیرین عقد زر زر می‌کنه که طلاق بگیریم اهل زندگی نیست . مگه از قبل تو رو ندیده بود انتخابت نکرده بود الان واسش کافی نیستی . ؟ببین یا اینو درست حسابی بنشون سر جاش که دیگه دهنشو وا نکنه یا نمیتونی,,,! جدا بشی بهتره تا بعد ها بچه ها هم اضافه بشن . چون واسه منم همون اوایل هر چی میشد می‌گفت طلاق میدونست دوسش دارم جونمو واسش میدم من هم میترسیدم از حرف مردم . تحمل کردم تا رسید به سالهای بعد و بچه هم اضافه شد و باز بهم رسید به  طلاق . چرا چون عاشق شده بود . 

یار خوب تمام ماجراست🍓❤️🍫
عقدیم

اگر توی عقد همچون حرفی میزنه وقتی زیر یک سقف رفتین حرفها و رفتارهای خیلی بدتر ازش خواهی دید . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

فکر کنم اینطور باعث میشه هیچی اثر نکنه 

بنظرتون راسته؟فرجی میشه

اخه هر کی حرف میزنه بابام میگه فقط طلاق کار مامانم فاجعه اشتباهه بار چندم خیانت..

ولی همه فالا چ دعا نویسا گفتن نه جدایی و طلاق نیس

بنظرتون راسته؟فرجی میشه اخه هر کی حرف میزنه بابام میگه فقط طلاق کار مامانم فاجعه اشتباهه بار چندم خ ...

نمیدونم من که خیلی اعتقاد دارم و چندباری لازم شده امتحان کردن برام شده . ولی خب نمیشه به حرف هرکسی هم باور کرد 

همشون هم کارشون واقعی نیست