2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم جدایی به این راحتی نیست هر موقع گفت بگو من خونه پدرم بودم  شما اومدی خواستگاری وقتی محرم شدیم از خونه پدرم دراومدم  حالا هم دل خوشی ازت ندارم اما بخاطر حرف مردم موندم پیشت فکر نکن خیلی  تحفه هستی من قصدم طلاق نیست اما تو که میخای بیزحمت برو درخواست طلاق بده منم تو همه جلسات میام بعد که کتبا نامه دادن که زن و شوهر نیستیم من از خونت میرم ، الان شرمندم نمیتونم برم که پشت سرم بگید تو راه کج گرفتییم دادگاه برگه داد چشم میرم ببا اصول اومدم با اصول هم میرم ازتم دل خوشی ندارم 

اینجوری بگو نترس طلاق ب ایین راحتی نیس میگن درخواستت رو ثبت کن بعد میفرستن مشاور خانواده ده جلسه بعد میفرستن دادگاه و دوسه سال بدو بدو داره 

بعد اولشم نگو که من مهرمو میخام بگو من ازت چیزی نمیخام دییدی تهش هس و همه مراحل رو رفت اونموقع تو دادگاه بگو مهرمو میخام تا مرحله اخر ببگو من هیچی ازت نمیخام خرش کن که بگه اهل پول نیس با سیاست برو جلو خودتو کوچیک نکن

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

مامان بابای منم میخوان جدا شن مامانم نمیخواد پدرم میخواد روز تعطیل از ۱ فروردین عصرش تا امروز ۲۳ م ...

ان دعاها خوب نیست 

دعا فقط قرآنی  بگو مامانت حوصله بزاره دو دور زیارت عاشورا نذر کنه قرآنی بخونه  آیه های محبت از نت بالا بیار بخونه   آب مبارک درست کنه  

ببین ۹ تا فا.ل  ۱۱ تا دعا نویس رسما از این به بعد قراره بشینیم با اجنه بحرفیم😑

یه کلیپ من چند وقت پیش دیده بودم می‌گفت وقتی ماپیش دعانویس میریم اجازه میدیم اجنه وارد زندگیمون بشن ،😵‍💫🤐