2777
2789
متاسفانه ادما ظاهر بینن یکی بگه به به عزیزم و ... فک میکنن خبریه سخته میدونی چجوریه از یه جایی ب ...

دقیقا آدما خیلی ظاهر بین شدن و این بده 

اصلا بهشون فکر نکن نفس عمیق بکش بگو اینم میگذره و رد شو نزار کسی مانع پیشرفتت بشه

من خودم یه رشته ای درس میخونم که همه میگن خیلی بده و هیچی نمیشی اما من میجنگم برای چیزی که میخوام میگم اینم میگذره هیچکس جز خودت مهم نیست خودتو دوست داشته باش و نزار کسی درباره ات نظر بده نزار کسی باعث نابودیت بشه عزیزم

دقیقا آدما خیلی ظاهر بین شدن و این بده  اصلا بهشون فکر نکن نفس عمیق بکش بگو اینم میگذره و رد ش ...

اره واقعا همینجور که پشت بقیه بد میگن پشت ما هم بد میگن یه روال و قانون طبیعته نباید خیلی درگیر شد

ببخشید رشتتون چیه؟

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره واقعا همینجور که پشت بقیه بد میگن پشت ما هم بد میگن یه روال و قانون طبیعته نباید خیلی درگیر شد ...

اره فقط لبخند بزن و بگذر خدا همیشه همراه و مواظبته

رشته من تصویربرداری یا همون کارگردانی هستش عزیزم☺️

اره فقط لبخند بزن و بگذر خدا همیشه همراه و مواظبته رشته من تصویربرداری یا همون کارگردانی هستش عزیزم ...

😍😍

ای جانم اولین کارتونو که کردید و پخش شد میشه منو توی تاپیکتون تگ کنید؟

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

البته عزیزم خوشحال میشم تگت کنم😍

ممنونم دده خوشگلوو😍😍😍

فداتشم عزیزم😍🫂

خدانکنه😘😘