2777
2789
متاسفانه ادما ظاهر بینن یکی بگه به به عزیزم و ... فک میکنن خبریه سخته میدونی چجوریه از یه جایی ب ...

دقیقا آدما خیلی ظاهر بین شدن و این بده 

اصلا بهشون فکر نکن نفس عمیق بکش بگو اینم میگذره و رد شو نزار کسی مانع پیشرفتت بشه

من خودم یه رشته ای درس میخونم که همه میگن خیلی بده و هیچی نمیشی اما من میجنگم برای چیزی که میخوام میگم اینم میگذره هیچکس جز خودت مهم نیست خودتو دوست داشته باش و نزار کسی درباره ات نظر بده نزار کسی باعث نابودیت بشه عزیزم

دقیقا آدما خیلی ظاهر بین شدن و این بده  اصلا بهشون فکر نکن نفس عمیق بکش بگو اینم میگذره و رد ش ...

اره واقعا همینجور که پشت بقیه بد میگن پشت ما هم بد میگن یه روال و قانون طبیعته نباید خیلی درگیر شد

ببخشید رشتتون چیه؟

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره واقعا همینجور که پشت بقیه بد میگن پشت ما هم بد میگن یه روال و قانون طبیعته نباید خیلی درگیر شد ...

اره فقط لبخند بزن و بگذر خدا همیشه همراه و مواظبته

رشته من تصویربرداری یا همون کارگردانی هستش عزیزم☺️

اره فقط لبخند بزن و بگذر خدا همیشه همراه و مواظبته رشته من تصویربرداری یا همون کارگردانی هستش عزیزم ...

😍😍

ای جانم اولین کارتونو که کردید و پخش شد میشه منو توی تاپیکتون تگ کنید؟

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

البته عزیزم خوشحال میشم تگت کنم😍

ممنونم دده خوشگلوو😍😍😍

فداتشم عزیزم😍🫂

خدانکنه😘😘