2777
2789

با کلاسن

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

معمولا سعی نمیکنن باکلاس باشن . چون خودشون باکلاسن 👍🏼

منطقی بودن احترام به نظرات بقیه . اداب معاشرت بلده . رفتار خاصی نداره رفتارش بستگی به شرایط داره . از سلامت روانی برخورداره . ظاهر مرتب . ارزش خودشو میدونه و به بی احترامی اجاژه نمیده . واخرش ، هی نمیگه من بهتر از همه ام ، بلکه سعی میکنه هرروز بیشتر پیشرفت کنه و نسخه ای بهتر و بهتر از قبل بشه

مثلا از اسم کاربری و عکس من باکلاسی میباره🤣👌

من و فرزندم👩‍👦 هدف از ایجاد این اکانت فقط تبادل نظر بوده و استفاده از تجربیات دیگران و اینکه بتونم به معناو هدف انسان ها از یکسری رفتار ها از دیدگاه خودم دست پیدا کنم🌺
چکار کنم که همیشه تو یادش بمونم  خونمون کار میکنه

یه حرکت فاجعه زایه بزن ک تا عمر داره مسخرت کنه ، اینجوری تو ذهنش میمونی

من و فرزندم👩‍👦 هدف از ایجاد این اکانت فقط تبادل نظر بوده و استفاده از تجربیات دیگران و اینکه بتونم به معناو هدف انسان ها از یکسری رفتار ها از دیدگاه خودم دست پیدا کنم🌺

لباس های ساده و رسمی ولی مرتب و تمیز و اتو کشیده...ارایش ملایم با موهای براق وتمیز و رنگ نشده یا غیربلوند....کیف و کفش ست و معمولا چرمی ....ادکلن ملایم .....صورت غیر عملی..البته غیر بینی....‌‌

و دیگه اینکه هیکلشون لاغر و متناسب

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود.....
مثلا بگید همیشه یک عطر میزنن اگه جایی بفهمیمش یاد طرف میفتیم  

اگه تقلید بکنه از بقیه که خودش ذاتا باکلاس نیس . باید خودش یه عطر داشته باشه دوسش داشته باشه همیشه ازش بزنه  بقیه هم بوش کنن بپسندن . اینجوری یکی از ویژگی های باکلاسیو داره اون نفر

کلاسو ربطش دادی به یه تیپ خاص ؟😐😐  کیف چرم و تیپ رسمی  واااا

عزیزم استارتر گفتند به نظر شما؟

این دیدگاه شخصی من بود نه شما  

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود.....
🤣😅 طوری که عاشقم شه مثلا خودمو پرت کنم از پله های خونه پایین بعد بیاد نجاتم بده اگه نیومد دیگ ...

🤣🤣🤣🤣🤣👌👌👌👌 عالیععهه همینو برو 

یا مث ارغوان برو رو پشت بوم و زنگ بزن بگو تو اخرین کسی هستی ک صدای منو میشنوه تو این دنیا ، بعد میاد نجات میده 🤣

عزیزم استارتر گفتند به نظر شما؟ این دیدگاه شخصی من بود نه شما    

دیگ نظرات تو نینیسات اینجوریه مثل بحث دورهمی میمونه . هی یکس به یکی ریپلی میکنه . چرا ناراحت شدی ؟

نظرتم برام قابل احترامه نه بی ادبی کردم نه چیزی 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز