2821
2789
واییی بعد بابام میا د آخه بابام همش بالا سرش وایساده  دیگه زنده نمیمونم 🤣🤣😅😅شایدم زنگ بزنن ...

دیگ اون موقعه ک با قفل و زنجیر دارن میبرنت کاملا موندگار میشه🤣

من و فرزندم👩‍👦 هدف از ایجاد این اکانت فقط تبادل نظر بوده و استفاده از تجربیات دیگران و اینکه بتونم به معناو هدف انسان ها از یکسری رفتار ها از دیدگاه خودم دست پیدا کنم🌺
دیگ نظرات تو نینیسات اینجوریه مثل بحث دورهمی میمونه . هی یکس به یکی ریپلی میکنه . چرا ناراحت شدی ؟ ...

ناراحت نشدم عزیزم محترمانه جواب دادم...اگه هم شما بد برداشت کردید عذرخواهی میکنم  

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود.....

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

🤣

میتونی با کفش پاشنه دار تو خونت راه بری ، مثلا از علائم باکلاسیه🤣

میگم منو و تو چقد نمیددنم چی هستیم ک عاشق کارگرا خونه هامون میشیم🤣 

من و فرزندم👩‍👦 هدف از ایجاد این اکانت فقط تبادل نظر بوده و استفاده از تجربیات دیگران و اینکه بتونم به معناو هدف انسان ها از یکسری رفتار ها از دیدگاه خودم دست پیدا کنم🌺
به خدا ها  الان داستانمو برات مینویسم یک لحظه همینجا وایسا از قبل تایپ شده  کابینت میزنه ...

منتظرممممم

به خدا ها  الان داستانمو برات مینویسم یک لحظه همینجا وایسا از قبل تایپ شده  کابینت میزنه ...

جات خالی ، منم عاشق کارگرا میشدم 🤣 به هزاربهانه دورشون میچرخیدم ک ثبت بشم تو ذهنشون🤣🤣

رو بنده خدا یی کراش زدم عاشقشم بنده خدا متولد ۱۳۷۲ هست خونه مامان بزرگم کار میکنه ( کارگر نیس ) ا ...

همش توهمه🤣🤣🤣🤣 اون عاشقت نی تو عاشق شدی🤣🤣 ولی درکت میکنم من ۸۳ هستم ، منم زیاد ازین فکرا میکردم

واقعا دیوونه شدم  همین متن رو گوگل سرچ کردم تاپیکی که زده بودم اومد  بعد چون حذفش کرده ب ...

نه بابا اخه اینجا چی میکنه

حاضرم پول بدم همه شون پاک کنن

نچ نمیشع

2790
2823
2791
2779
2792