2777
2789
عنوان

خانما بیاید کمک

68 بازدید | 6 پست

کل زندگیمو میگم خلاصه 15ساله ازدواج کردم دوتا بچه دارم شوهرم از همون اول با خانوادم مشکل داره یعنی اخلاقش حوریه با همه مشکل داره خودشم اینو قبول ندارم الان خونه ی برادرم عید دیدنی نرفتیم میگه اول اونا بیان خواهرت چرا قبل سفر نیومد عید دیدنی برادرت کوچیکتر چرا عیدی نیاورددر حالی که برادر کوچیکم خانمش فوت کرده 7ماهه اصلا سیاه نپوشید براش چهلم به بعد خونه ی اونا نیومد تا چند روز پیش که کارش گیر بود ما سرایداریم اگه بخواین جایی بریم باید کسی جامون باشه 

ننه باش از کربلا اومدن می‌خاست بچه ها رو ببره من با مامانم بمونم امشب رفت من با پسر کوچیکم موندم به مامانم زنگ نزدم گفتم خودش زنگ بزنه که اونم بهش برخورد الان برگرده دیگه نمی اره بچه ها رو بیان خونه ی مامانم چه کار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اجی میدونم سختی کشیدی 

اما خیلی کوتاه اومدی وقتی اومد باهاش قهر باش نذار دست پیشو بگیره 

بگو من تا حالا بی تو جایی رفتم؟باهاش  سر سنگین رفتار کن

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤
@آنالیزا    

سلام عزیزم فکر میکنم قبلا در باب این موضوع با کاربری دیگه ای که داشتین با هم صحبت کرده باشیم اگر درست گفته باشم 

و شیوه هایی بهتون در شخصی معرفی کردم 

اگر واقعا اون‌ روش ها کارآمد نبوده

موندن پای این زندگی شما را افسرده و فرسوده می‌کنه 

و بچه های بی اراده و ضعیفی به آینده تحویل خواهید داد 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍